cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Wednesday, February 13, 2013

bah-a-gia


assalamualaikum

makin hari, makin saya lupakan yang saya ada blog T_T kesian blog ni tak terisi. saya ingat nak banyakkan resipi dalam blog ni tapi malasnye Allah yang tahu,, nak amek gambar, nak upload (tu sebenarnye yang leceh sikit),, tapi In Syaa Allah, one fine day okeyh ^^ 

saya dah tulis dah sume resipi & i put it in draft folder using mobile's blog,, ingatkan mobile's blog tu link ngan kita punya blog, ghupenye bila bukak draft time bukak blog guna lappy, takdeeeeee~

so, hilang terus mood,, sabor jela,, oh ya! sekarang ni, musim orang tak sehat kan? jaga kesihatan baik-baik, jangan pegi tempat orang ramai & bilakeluar, balik terus mandi,, emmm macam doktor pulak dah,, hehe,

actually, i need to do my chemistry's report,, ada 3 reports sumenye & i need to finish one for each day plus need to do mind map for PJ. 

so, ape kaitan ngan BAH-A-GIA dalam post ni? takde. takde kaitan. 

just wanna tell all of you to always be happy in whatever you do,, jangan mengeluh,, buat seikhlas hati, In Sha Allah keje dapat siap dengan baik & dapat pahala jugak ^^ 





p/s : doakan semoga saya cepat sembuh. feb & mar; completely busy. hoping the best!

:: heart wif u ::