Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2013

bah-a-gia

assalamualaikum
makin hari, makin saya lupakan yang saya ada blog T_T kesian blog ni tak terisi. saya ingat nak banyakkan resipi dalam blog ni tapi malasnye Allah yang tahu,, nak amek gambar, nak upload (tu sebenarnye yang leceh sikit),, tapi In Syaa Allah, one fine day okeyh ^^ 
saya dah tulis dah sume resipi & i put it in draft folder using mobile's blog,, ingatkan mobile's blog tu link ngan kita punya blog, ghupenye bila bukak draft time bukak blog guna lappy, takdeeeeee~
so, hilang terus mood,, sabor jela,, oh ya! sekarang ni, musim orang tak sehat kan? jaga kesihatan baik-baik, jangan pegi tempat orang ramai & bilakeluar, balik terus mandi,, emmm macam doktor pulak dah,, hehe,
actually, i need to do my chemistry's report,, ada 3 reports sumenye & i need to finish one for each day plus need to do mind map for PJ. 
so, ape kaitan ngan BAH-A-GIA dalam post ni? takde. takde kaitan. 
just wanna tell all of you to always be happy in whatever you do,, jangan meng…