Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2013

TAWARAN TAWARAN TAWARAN!

assalamualaikum!
hai hai hai! =D lama tak jumpa kan? dah lama tak membebel ^^ tak nak cakap banyak, straight to the point!
pernah dengar tentang GROUPON tak? macam rare je bunyi kan tapi tak tahu pape kan sebab ZALORA, THEPOPLOOK lebih biasa didengar kan? haha! okeyh meh nak cite ^^
Groupon ni macam nak bagi peluang kat kite untuk beli barang dengan harga murah guna kupon,, paham tak? Ya Allah, murahnye takyah cakap! ada sampai 91% diskaun Groupon bagi! mana kau nak dapat kat kedai??? paling tinggi pun 70% je,,tu pun bagi diskaun kat barang yang harga rm200> je,,
TAPI BUKAN KAT GROUPON! Groupon boleh bagi diskaun sampai 91% kat mana-mana barang! most of all, FREE DELIVERY UNTUK PENINSULAR MALAYSIA!!! kalau ini bukan good news untuk korang especially girls out there, xtau la tu nak habaq lagu mana lagi,,
macam-macam korang boleh dapat! melancong pun boleyhhhhhh~ KPOPPERS kat luar sane yang sedih sangat tiket mahal melampau tapi teringin sangat nak pegi, Groupon pun ada bagi diskaun…