cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Sunday, December 2, 2012

December 2012

Assalamualaikum


sekarang ni saya duk umah, cuti sebulan setengah =D happy holiday to me! yela, anak murid cuti, saya pun kena cuti jugak,, hehe ^^

keje makan tido makan tido besarkan badan pastu jadi ketua program pastu belajar masak *oh! the best part! hari tu belajar buat ketupat sutun, pastu belajar masak rendang ayam & many more ^^ tak ingta takpe asalkan ada pengalaman,, ye dak? hehe

&&& habes je tahun ni, insyaAllah, melangkah lagi setapak; semester 5. hummmm~ semoga dipermudahkan segala urusan dan semoga saya tabah, cekal & banyak bersabar dalam segala hal, insyaAllah~

kawan-kawan sume dah habes belajar,, ada yang grad tahun ni, ada yang tahun depan. soo jealous! saya?? i still have two more years to finish my study,, kalah orang yang belajar doktor beb! takpe! rilex, jangan gelabah tapi mood saya sekarang agak down bila pikir pasal kerjaya saya. haih~ rase macam tak mampu tapi saya takleh nak berundur. takpe, teruskan! dengan izin Allah, dengan hati yang cekal, teruskan, pasti ada sesuatu di depan yang kita tak tahu kan =)

so, course untuk sem depan dah ada,, 8 sumenye,, semoga berjaya, kawan-kawan!




p/s : ahhhh! lapar nak makan soto ayam ler pulak ==" esok atau lusa la buat =)

:: heart wif u ::