cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Sunday, October 7, 2012

SELAMAT HARI MELIHAT DUNIA YANG KE 22 TAHUN


assalamualaikum

alhamdulillah, genap sudah insan bernama Nik Nurfarhanis Binti Kamarudin ni berumur 22tahun pada 5 Oktober yang lalu,, oh! semua orang sekeliling dah tanya bila nak kawen,, why oh why?! umo wajib kawen ke ape? adik guwa dah mintak anak sedara! helllooooooo???? kakak korang tak habes belajar lagi lah! nak kena hempuk ngan mak kesayangan korang ke???

my friends made a 'surprise' kononnya,,last2 kantoi,,haha! on that day, i went to Open Day IPG,,saje jalan-jalan sebab stress buat esaimen dan balik2 tengok ada selipar depan bilik & lampu bilik terbukak,, ketuk2 tak nak jawab,, pastu tetiba lampu tertutup dan dengar orang duk cakap2,,still, tak nak jugak bukak pintu,,aiyark! korang punya surprise amende gitu depan mata ada selipar & tutup lampu,,haha!

bukak pintu terus dorang nyanyi,, still, terkejut jugak sebab tak sangka ada kek,,memang tak sangka,,ingatkan saje nak men kunci2 pintu =D thnx friends!

dan hari ni baru berkesempatan nak wish kat diri sendiri sebab malam birthday, saya sambut ngan esaimen Teknologi dalam Pengajaran dan Pendidikan,, gila stress! &&& hari ni last hantar sume esaimen. phew! lega tak leh nak cakap! kawan-kawan terus pegi terjun sungai untuk meraikannya,,saya?? qada' tido,, hahahahha! mana tak qada' bile tetiap malam tido pukul 4,5pagi =.="


dear myself,

happy belated birthday. i know you're tired. try to relax a bit. you're a positive thinker, so relax. don't be sad. i know you miss you parents. they miss you too. bear with it for two more years and after this plus plus plus =.="

and please! save your money!!!! sighs! how many times i need to tell you to save your money? stubborn girl! pulas telinga baru tau!

so, live your life well,, jangan tinggal solat, on time ye,, doa untuk abah & chek, adik beradik tau,,doa untuk diri sendiri jugak,, good luck on your exam, dear! take care! muahmuahmuah =D

sincerely,
yourself!


they call me 'kakak bekeng' =.="


thnx for the presents nini & tie =D

birthday girl =D

2 comments:

Cupee said...

oh Happy Belated Birthday Cik Anis!
semoga panjang umur dan diberkati Allah s.w.t.
semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat.
makin cantik awak sekarang. ;)

hunnys~ said...

thnx =D
insyaAllah~

:: heart wif u ::