cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Wednesday, October 3, 2012

Hari Terbuka IPGKDRI =D


assalamualaikum!

alhamdulillah, dalam sibuk duk selesaikan esaimen bio & folder PJ untuk hantar esok, sempat jugak bukak blog sebab nak update,, rajin beno tangan,, esaimen bio mohon tangan laju macam ni ye =D

okeyh! hari ini, 3 Oktober 2012 (Rabu) sehingga 6 Oktober 2012 (Sabtu) merupakan Hari Terbuka IPGKDRI. hari terbuka ni julung-julung kali diadakan kat sini. jadiiiiiiiiii, meh la datang ramai-ramai yang mana duk berdekatan IPG tuuuu,, meh support kitorang meh =D

sekarang ni sedang berlangsung acara perasmian pembukaan hari terbuka. macam eksaited gitu. hehehe,, macam-macam ade! autoshow ada, pc fair ade, makanan ade, minuman ade, nyanyi pun ade =D jemput datang ramai-ramai ye! boleh jugak tengok kehidupan kitorang kat sini =D



No comments:

:: heart wif u ::