Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2012

#XPDC Trans Chemerong-Berembun-Lansir

assalamualaikum!
hai uolls! iolls akhirnya update blog setelah mengepost beberapa patah perkataan,,hehe,, hari tu, saya ke Gunung Tebu,,it is just a training to go to Tahan Mountain but unfortunately i didn't go to Tahan Mountain because i don't confident with my strength. saya ingatkan dah nak bersara setelah sekali je naik gunung tapi tapi tapi setelah diajak untuk next xpdc nih, rase macam rindu pulak & akhirnya membubuh namo.
den sonarnyo 2,3 kali jugak duk men tarik tali nak pogi ke tidok,,last-last buh jugak nama sebab katanya misi utama adalah nak tengok air terjun,,den memang suko air nih =D xpdc ni bermula pada 18 Oktober 2012 - 21 Oktober 2012.  4hari 3malam (1hari 1malam berada kat hutan lipur chemerong sebelum naik gunung)
hari pertama mendaki, hujan turun dengan ummmmm xtaula lebat ke tak sebab jalan bawah pokok kan tapi rase macam lebat =.=" xpdc kali ni, hari pertama memang teruk sikit sebab kami terus ke puncak gunung,, sehari naik, 2hari turun,, ehhh…

Soonerrrr

Assalamualikum! Ahaiiii! Salam ceria salam 1 Malaysia! Ewahhhh~ haha!  Hajat dihati mau menulis tapi apakan daya karangan berjela-jela hilang begitu saja namun jangn risau jangan hampa suatu hari akan ku tulis jua cuma bukan sekarang waktunya,,Itu saja untuk kali ni jangan marah mohon  sabar selamat hari raya aidiladha =D

SELAMAT HARI MELIHAT DUNIA YANG KE 22 TAHUN

assalamualaikum
alhamdulillah, genap sudah insan bernama Nik Nurfarhanis Binti Kamarudin ni berumur 22tahun pada 5 Oktober yang lalu,, oh! semua orang sekeliling dah tanya bila nak kawen,, why oh why?! umo wajib kawen ke ape? adik guwa dah mintak anak sedara! helllooooooo???? kakak korang tak habes belajar lagi lah! nak kena hempuk ngan mak kesayangan korang ke???
my friends made a 'surprise' kononnya,,last2 kantoi,,haha! on that day, i went to Open Day IPG,,saje jalan-jalan sebab stress buat esaimen dan balik2 tengok ada selipar depan bilik & lampu bilik terbukak,, ketuk2 tak nak jawab,, pastu tetiba lampu tertutup dan dengar orang duk cakap2,,still, tak nak jugak bukak pintu,,aiyark! korang punya surprise amende gitu depan mata ada selipar & tutup lampu,,haha!
bukak pintu terus dorang nyanyi,, still, terkejut jugak sebab tak sangka ada kek,,memang tak sangka,,ingatkan saje nak men kunci2 pintu =D thnx friends!
dan hari ni baru berkesempatan nak wish kat diri sendir…

Hari Terbuka IPGKDRI =D

assalamualaikum!
alhamdulillah, dalam sibuk duk selesaikan esaimen bio & folder PJ untuk hantar esok, sempat jugak bukak blog sebab nak update,, rajin beno tangan,, esaimen bio mohon tangan laju macam ni ye =D
okeyh! hari ini, 3 Oktober 2012 (Rabu) sehingga 6 Oktober 2012 (Sabtu) merupakan Hari Terbuka IPGKDRI. hari terbuka ni julung-julung kali diadakan kat sini. jadiiiiiiiiii, meh la datang ramai-ramai yang mana duk berdekatan IPG tuuuu,, meh support kitorang meh =D
sekarang ni sedang berlangsung acara perasmian pembukaan hari terbuka. macam eksaited gitu. hehehe,, macam-macam ade! autoshow ada, pc fair ade, makanan ade, minuman ade, nyanyi pun ade =D jemput datang ramai-ramai ye! boleh jugak tengok kehidupan kitorang kat sini =D