cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Friday, September 21, 2012

S III vs iPhone 5?


assalamualaikum.

lama nye tak menulis! busy, malas, takde mood & lain-lain,, haha!
seperti y kita tau, iPhone baru je lancarkan produk terbaru iaitu iPhone 5. hummmm, saya ni takde la amek tau sangat tapi dengar-dengar ramai yang ternanti-nanti ngan produk terbaru ni,, bila dah keluar, ehhhhhhh! same je,, panjang je lebih sikit,, upgrade sistem kot,, entahla,, mohon maaf kepada pengguna iPhone,, tak berani nak cakap pape pasal benda ni,,

&&& dapat tau jugak syarikat iPhone saman syarikat Samsung,, haih! macam-macam,, takpe la,,semoga bahagia! haha! oh! tadi jalan-jalan tengok blog dan jumpa gambar ni,, cool enough to make me proud of Samsung =D



p/s : dengar-dengar Feb depan Samsung nak keluarkan S IV pulak,, tak terkejar dek enset teknologi ambe,, tudung pun dah tak terkejar inikan enset beriban =.="

No comments:

:: heart wif u ::