cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Saturday, September 22, 2012

BIG SEM IV - OHSEM!


assalamualaikum

baru-baru ni, Program Bina Insan Guru untuk Semester 4 telah pun berlangsung,, ni merupakan BIG terakhir saya sebab sem depan dah takde,, busy ngan praktikum pulok yeeee,, kali ni, BIG kitoranag adalah Program Anak Angkat,, 5 unit terlibat dalam menjayakan BIG kali ni,, great works, great people! =D 

Program Bina Insan Guru Sem 4 - Program Anak Angkat
30 Ogos 2012 - 1 September 2012
Kampung Minda & Kampung Talong, Dungun, Terengganu

macam-macam pengalaman ada,, pengalaman hidup ngan orang susah, hidup kampung yang mostly mandi air bukit (sejuk sampai ke tulang!), hidup malam-malam lam bilik takde kipas & lampu (lampu ada kat luar je) & macam-macam lagi lah!

dalam banyak-banyak emmori, satu je yang saya takkan lupa,, pengalaman naik motor,, pengangkutan utama kat sana hanya motosikal,, last saya bawak moto mase Form 3,, nak panaskan otak nak ingat balik cane bawak motor, nak gather balik semangat bwk motor tu, phew!

ada jugak kawan yang belaja dalam masa 2saat pastu terus bawak motor,, nak tak nak memang kena bwk jugak sbb aktiviti mostly buat kat sekolah & sekolahnye jaohhhh banget deh,, takkan nak suh mami dedi angkat hantar setiap masa kan,, uhu,,

&&& tiap kali saya bawak motor, kalau takde peristiwa 'manis' memang tak sah! sebelum ni pernah jugak try nak bawak motor masa kat umah, bawaksekali round, pastu langgar pasu sebab lupa nak break =.=" mujur tak pecah pasu,, mase kat kampung tu, seronok bawak, sampai satu selekoh, terbabas tepi jalan! good try bebeyh! bila ingat balik mesti nak gelak,, haha! tapi takpe, pengalaman mematangkan seseorang *takde kaitan =.="


having tea-time kat umah mak angkat salah sorg dari dorang =D

mandi sungei

along yang hensem!


mami dedi angkat saya =D



panaskan otak; blaja naik motor =.="

dilarang tiru,,kat kampung je boleh buat gini tau!


alhamdulillah,, program tu berjalan dengan lancar,, sebelum saya mengundurkan diri, saya mohon maaf jika saya ada membuat sebarang kesilapan,, kite nak tdo, kena bermaaf-maafan kan? =D sehingga bertemu di lain post =D


p/s : due date assignments dah dekat,, ketaq kepala lutut, lembik otak, lenguh tangan nak siapkan =.=" doakan semoga saya berjaya ye kawang-kawang! =D

No comments:

:: heart wif u ::