Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2012

BIG SEM IV - OHSEM!

assalamualaikum
baru-baru ni, Program Bina Insan Guru untuk Semester 4 telah pun berlangsung,, ni merupakan BIG terakhir saya sebab sem depan dah takde,, busy ngan praktikum pulok yeeee,, kali ni, BIG kitoranag adalah Program Anak Angkat,, 5 unit terlibat dalam menjayakan BIG kali ni,, great works, great people! =D 
Program Bina Insan Guru Sem 4 - Program Anak Angkat 30 Ogos 2012 - 1 September 2012 Kampung Minda & Kampung Talong, Dungun, Terengganu
macam-macam pengalaman ada,, pengalaman hidup ngan orang susah, hidup kampung yang mostly mandi air bukit (sejuk sampai ke tulang!), hidup malam-malam lam bilik takde kipas & lampu (lampu ada kat luar je) & macam-macam lagi lah!
dalam banyak-banyak emmori, satu je yang saya takkan lupa,, pengalaman naik motor,, pengangkutan utama kat sana hanya motosikal,, last saya bawak moto mase Form 3,, nak panaskan otak nak ingat balik cane bawak motor, nak gather balik semangat bwk motor tu, phew!
ada jugak kawan yang belaja dalam masa 2…

S III vs iPhone 5?

assalamualaikum.
lama nye tak menulis! busy, malas, takde mood & lain-lain,, haha! seperti y kita tau, iPhone baru je lancarkan produk terbaru iaitu iPhone 5. hummmm, saya ni takde la amek tau sangat tapi dengar-dengar ramai yang ternanti-nanti ngan produk terbaru ni,, bila dah keluar, ehhhhhhh! same je,, panjang je lebih sikit,, upgrade sistem kot,, entahla,, mohon maaf kepada pengguna iPhone,, tak berani nak cakap pape pasal benda ni,,
&&& dapat tau jugak syarikat iPhone saman syarikat Samsung,, haih! macam-macam,, takpe la,,semoga bahagia! haha! oh! tadi jalan-jalan tengok blog dan jumpa gambar ni,, cool enough to make me proud of Samsung =D


p/s : dengar-dengar Feb depan Samsung nak keluarkan S IV pulak,, tak terkejar dek enset teknologi ambe,, tudung pun dah tak terkejar inikan enset beriban =.="