Skip to main content

#2 XPDC Gunung Tebu


assalamualaikum

dah selesai ngadap tv tengok bola? tahniah kepada Kelantan,, yeay! esok cuti! =D 
walau bagaimana pun, pada hemat saya (cewahh! 'hemat' weyh!) permainan malam ni tak best dan agak bosan,, agak bosannn la sikit,, sorry to say tapi tahniah jugak! =D

ok! kita sambung entri saya sebelum ni,, naik naik, tak turun pulak,, mana bolehhhhh~ kena ada turunnya, takkan nak bermastautin kat atas sana kot! nak bertapa ke ape?

let's proceed babeyh!

ni muka fresh dari Gunung Tebu bangun masak nasi goreng sedap! =D




hey ho! =D




oh! sambil turun tu, kami kutip sampassss

 
ponat pun sompat peace yo =D

gambar last tu, dah nak sampai dah,, ada la dalam 1000 meter lagi sebelum jejak kaki Lata Belatan tu,, sampai je kat Lata tu, kaki memang tak larat nak angkat dah,, naseb la ada orang tolong tolak,, haha! letak je beg, satu perasaan mula menyelinap,, pergh! ayat exam! macam terbang pun ada lepas letak beg tu,,

Alhamdulillah, selamat jugak naik dan turun dengan elok,, takde pape kecederaan pun,, kalau sakit kaki tu, biase bro! orang yang selalu lari pun sakit kaki, ni kan pulak duk naik turun gunung,, 3hari jugak gua panggil tukang urut datang bilik,, haha! sekarang da ok da~ =D

ok lah,, buku Anatomi dah tunggu,, persidangan para doktor pelatih pun dah nak mula,, jalan dulu daaaa~
Assalamualaikum~

Comments

Anonymous said…
nice pic! minat hiking ye? :)
hunnys~ said…
a'ah,, minat! =D
Anonymous said…
nice.! gudluck ok ! :D

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…