cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Sunday, May 20, 2012

#2 XPDC Gunung Tebu


assalamualaikum

dah selesai ngadap tv tengok bola? tahniah kepada Kelantan,, yeay! esok cuti! =D 
walau bagaimana pun, pada hemat saya (cewahh! 'hemat' weyh!) permainan malam ni tak best dan agak bosan,, agak bosannn la sikit,, sorry to say tapi tahniah jugak! =D

ok! kita sambung entri saya sebelum ni,, naik naik, tak turun pulak,, mana bolehhhhh~ kena ada turunnya, takkan nak bermastautin kat atas sana kot! nak bertapa ke ape?

let's proceed babeyh!

ni muka fresh dari Gunung Tebu bangun masak nasi goreng sedap! =D




hey ho! =D




oh! sambil turun tu, kami kutip sampassss

 
ponat pun sompat peace yo =D

gambar last tu, dah nak sampai dah,, ada la dalam 1000 meter lagi sebelum jejak kaki Lata Belatan tu,, sampai je kat Lata tu, kaki memang tak larat nak angkat dah,, naseb la ada orang tolong tolak,, haha! letak je beg, satu perasaan mula menyelinap,, pergh! ayat exam! macam terbang pun ada lepas letak beg tu,,

Alhamdulillah, selamat jugak naik dan turun dengan elok,, takde pape kecederaan pun,, kalau sakit kaki tu, biase bro! orang yang selalu lari pun sakit kaki, ni kan pulak duk naik turun gunung,, 3hari jugak gua panggil tukang urut datang bilik,, haha! sekarang da ok da~ =D

ok lah,, buku Anatomi dah tunggu,, persidangan para doktor pelatih pun dah nak mula,, jalan dulu daaaa~
Assalamualaikum~

4 comments:

Anonymous said...

nice pic! minat hiking ye? :)

hunnys~ said...

a'ah,, minat! =D

Anonymous said...

nice.! gudluck ok ! :D

hunnys~ said...

thnx =D

:: heart wif u ::