cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Thursday, March 29, 2012

k.e.m.a.s


assalamualaikum

setelah bertungkus lumus semalam siapkan assignment, pagi ni hantar dengan tenang hati. tapi ada setimbun lagi yang menunggu. tak pe. slow-slow. bak kata kawan saya, 

 no matter how many assignments were given. no matter how close their deadline. no matter how hard to accomplish them. I always got through.


 memang terbaik ayat dia. =D

dah settle hantar satu tu, tetiba rasa rajin sangat nak kemas lappy.
Ya Allah, tak yah cakap la macam mana rupa lappy ni. kertas keje, esemen, nota merata-rata! dari sem satu degree. dah setahun setengah tak simpan pastu nak format men campak-campak je masuk disk D. so, salinan sama memang banyakkkkkk sangat. rugi space!

jadi, saya berusaha untuk kemaskan lappy petang ni. nak siapkan defrag, pastu beres! phew! lappy pun pening.

ok dah! nak turun main pulak. adios~
assalamualaikum =D


2 comments:

ciksukaberangan said...

wa'alaikumussalam. hehehe.. teruskan mengemas... takpe. biasalah tu buat keje berserabot sikit :)

hunnys~ said...

haaaa,,tula kan,,
kne sbr nk kemas lappy ni sbb bnyk benda2 penting,, =D
thanx =D

:: heart wif u ::