cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Thursday, March 15, 2012

baru je.


assalamualaikum

okeyh! saya baru habes blogwalking tadi. akhirnya, saya hentikan blogwalking saya secara mengejut. kenapa?
sebab semua blog yang saya jalan-jalan chantek-chantek kiut-kiut. tak sanggup saya nak tengok dah. kecewa hati saya sebab saya bandingkan dengan blog saya. PLUS, almost blog yang saya lawat tadi, owner dia baru sekolah menengah ataupun pra-u,, rajinnye awak awak awak edit blog. bagus3! =D


p/s : just kidding =D tak kecewa pun. gembira adelah sebab lawa sangat korang punya blog =D

2 comments:

ciksukaberangan said...

wa'alaikumussalam. haha. chill. nanti editlah blog lawa2. blog sya tak lawa pun :')

hunnys~ said...

setakat nih je mampu. nk mengadap lappy lama utk edit, xsempat =D
busy memanjang. =D

bytheway, blog awk memang cantik =D

:: heart wif u ::