cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Thursday, March 15, 2012

1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn


assalamualaikum

cewah! masuk giveaway lagi. i rajin malam nih okeyh =D giveaway senang-senang saya join. kalau susah-sangat macam kne itu ini itu ini, bagi orang lain jeee~

kali ni, cik adik manis kita, nama kat atas tu haaaaa buat giveaway nih. baiknye hati. bagus dik, bagus! akak suka kalau hadiah kiut miut nih =D akak rela join. harharharhar!


sempat lagi nak join. memang sempat sangat lah! =D

hadiahnya berupa satu pencil case yang sangat kiut! hashtag kat twitter cakap, #IfYouKnowMeYouKnow saya suka sangat mende-mende-mende kiut neyh! sebab tu rajin semacam. hehe~


kenapa saya nak sangat pencil case tu?

pertama, dah 3x dah saya cakap, saya suka benda kiut! hewhewhewhew =D
kedua, ni reason paling penting kenapa saya nak pencil case tu. saya nak kasik anak murid saya jeles ngan saya. harharharhar! *jahatjahatjahat* memandangkan anak murid saya tu budak sekolah rendah, memang confirm dorang akan jeles ngan saya! harharharhar! *sukasukasuka* pencil case tuh siap boleh letak nama lagi, memang 100% boleh buat dorang jeles. hahahahahaha! *kenapagembiratakterkata?* 
ketiga, sebab saya takde pencil case =.=" yang ada sekarang ni pun pensil case shinchan, itu ponnnn roomate yang kasik =D heeeee~ kiut meyh!

ok dah. settle. taTa =D


ehhhhhh! lupa pulak nk tag.
cik misi
cik misi jugak
pupupupu
 awak =D

4 comments:

Nur Nazihah Hassan said...

thanx akk sbb sudi join. .:D

Atirah ★ said...

Awak suka bnda-2 comell eahh ?
Jom la join GA saya pulak . Muehehehehe . ^_^ . Hadiahnya pun kiut-2 . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-atirah-hayati.html

hunnys~ said...

::Nur Nazihah Hassan::

=D

hunnys~ said...

::Atirah ★::

insyaAllah =D

:: heart wif u ::