Skip to main content

1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn


assalamualaikum

cewah! masuk giveaway lagi. i rajin malam nih okeyh =D giveaway senang-senang saya join. kalau susah-sangat macam kne itu ini itu ini, bagi orang lain jeee~

kali ni, cik adik manis kita, nama kat atas tu haaaaa buat giveaway nih. baiknye hati. bagus dik, bagus! akak suka kalau hadiah kiut miut nih =D akak rela join. harharharhar!


sempat lagi nak join. memang sempat sangat lah! =D

hadiahnya berupa satu pencil case yang sangat kiut! hashtag kat twitter cakap, #IfYouKnowMeYouKnow saya suka sangat mende-mende-mende kiut neyh! sebab tu rajin semacam. hehe~


kenapa saya nak sangat pencil case tu?

pertama, dah 3x dah saya cakap, saya suka benda kiut! hewhewhewhew =D
kedua, ni reason paling penting kenapa saya nak pencil case tu. saya nak kasik anak murid saya jeles ngan saya. harharharhar! *jahatjahatjahat* memandangkan anak murid saya tu budak sekolah rendah, memang confirm dorang akan jeles ngan saya! harharharhar! *sukasukasuka* pencil case tuh siap boleh letak nama lagi, memang 100% boleh buat dorang jeles. hahahahahaha! *kenapagembiratakterkata?* 
ketiga, sebab saya takde pencil case =.=" yang ada sekarang ni pun pensil case shinchan, itu ponnnn roomate yang kasik =D heeeee~ kiut meyh!

ok dah. settle. taTa =D


ehhhhhh! lupa pulak nk tag.
cik misi
cik misi jugak
pupupupu
 awak =D

Comments

thanx akk sbb sudi join. .:D
Atirah ★ said…
Awak suka bnda-2 comell eahh ?
Jom la join GA saya pulak . Muehehehehe . ^_^ . Hadiahnya pun kiut-2 . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-atirah-hayati.html
hunnys~ said…
::Nur Nazihah Hassan::

=D
hunnys~ said…
::Atirah ★::

insyaAllah =D

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…