cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Wednesday, February 22, 2012

this is it.


assalamualaikum.
hai hai hai =D

saya baru balik dari tengok pertandingan drama kelas. lucu =D oh! bukan ini sahaja cite untuk hari ni.
hari ni, ada kuiz anatomi. sighs! =.=" baguslah. at least saya tahu apa yang apa yang dah lecturer ajar. selama ni, keje salin je tapi hummmm. tak paham!

it supposed that i read the books and prepared myself one day before the quiz tapi saya tak buat pon. first of all, i'm too busy. dengan kertas kerja yang kena reject entah bape kali kena print balik, dengan report fizik lagi sampai kena pegi amek balik sebab lupa nak lukis, dengan drama lagi and also a choir that will be held on this Saturday. phew! nak balik rumah pun tak dapek =.="

so, dengan tangan dan otak yang ada, i took the quiz. open book leeee. i think, kalau tak open book pun, saya tetap tak baca buku sebab i'm too tired. i need a rest, please~

oh! this is how i took the quiz.



tak perlu nak jauh-jauh meja. duk sebelah je =D

this is the result!

buku lam BI, jawab lam BM. mmg function lah otak! 2kali keje =.="

tengkuraks dalam buku

tengkuraks wani

tengkuraks yang saya LUKIS =.="

y sebelah tu, farah punye. buruknye saya punye tengkuraks =.="


i'm very bad at drawing. very very very. tak pandai langsung nak melukis. amende la scapula macam sayap rama-rama. yang cannot go tuh, tulang rusuk! amende tulang rusuk gitu. sabor je lah Encik.

by the way, drama kelas saya dapat nombor 2! =D
alhamdulillah~

3 comments:

athirahmazlan said...

Lawo dah tuuuu! kite xpandai pon lukis tengkuraks

hunnys~ said...

malu titewwwww.


*perli tuh. hahahaha!

athirahmazlan said...

Haha comelsss! ^__^

:: heart wif u ::