Skip to main content

this is it.


assalamualaikum.
hai hai hai =D

saya baru balik dari tengok pertandingan drama kelas. lucu =D oh! bukan ini sahaja cite untuk hari ni.
hari ni, ada kuiz anatomi. sighs! =.=" baguslah. at least saya tahu apa yang apa yang dah lecturer ajar. selama ni, keje salin je tapi hummmm. tak paham!

it supposed that i read the books and prepared myself one day before the quiz tapi saya tak buat pon. first of all, i'm too busy. dengan kertas kerja yang kena reject entah bape kali kena print balik, dengan report fizik lagi sampai kena pegi amek balik sebab lupa nak lukis, dengan drama lagi and also a choir that will be held on this Saturday. phew! nak balik rumah pun tak dapek =.="

so, dengan tangan dan otak yang ada, i took the quiz. open book leeee. i think, kalau tak open book pun, saya tetap tak baca buku sebab i'm too tired. i need a rest, please~

oh! this is how i took the quiz.



tak perlu nak jauh-jauh meja. duk sebelah je =D

this is the result!

buku lam BI, jawab lam BM. mmg function lah otak! 2kali keje =.="

tengkuraks dalam buku

tengkuraks wani

tengkuraks yang saya LUKIS =.="

y sebelah tu, farah punye. buruknye saya punye tengkuraks =.="


i'm very bad at drawing. very very very. tak pandai langsung nak melukis. amende la scapula macam sayap rama-rama. yang cannot go tuh, tulang rusuk! amende tulang rusuk gitu. sabor je lah Encik.

by the way, drama kelas saya dapat nombor 2! =D
alhamdulillah~

Comments

athirahmazlan said…
Lawo dah tuuuu! kite xpandai pon lukis tengkuraks
hunnys~ said…
malu titewwwww.


*perli tuh. hahahaha!
athirahmazlan said…
Haha comelsss! ^__^

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…