Skip to main content

selamat.


assalamualaikum =D

wah! lama dah tinggal bidang penulisan nih kan? kan? =D well, story tak memberangsangkan. pasal surprise hari tu pun tak update lagi. tak pelah. lain kali. insyaAllah~

actually, takde pape pun. bosan sangat nih. hari ni saya ponteng kelas sebenarnye. hehe~ yelah, takde surat MC, kira ponteng lah kan =D 

pagi-pagi, bangun tak leh tido dah. duk pusing-pusing sambil tunggu rumate balik. bosan bosan bosan =.=" nak buat cane, nak pegi kelas tak larat. bosan sangat duk tunggu, saya buat sudoku. seronok seronok seronok! =D 

PLUS
itu je saya mampu buat =.=" 
nak bersenam lari-lari basuh baju, tak larat den.


macam biase, ditemani peneman setia saya :

kesayangan kesayangan saya =D

selimut kesayangan, kain kecik kesayangan, bantal biru kesayangan, bantal pink kesayangan, bantak peluk kesayangan, &&& sudoku kesayangan. tak lupa jugak, katil kesayangan & lappy kesayangan. =D

cukuplah sampai di sini. saya masih perlukan rehat. dengan ketiadaan air di kolej, memang bertambah panas kepala neyh. sabor je lah.
selamat sembuh =D



p/s : tolong lah sesape bawak saya keluar puhlissssss~

Comments

Daus said…
Bantal saya tuuuu...hehe~
hunnys~ said…
bantal kesayangan sayalah =D

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…