cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Monday, February 20, 2012

i SAW.


assalamualaikum. =D

uuuu. pretty weird tittle huh? =D read it.

minggu lepas, memang minggu 'duit rabak' bagi saya. i went out 3days in a row! khamis, jumaat & sabtu,, eleh, baru 3hari kan? hellooooo~ my money is for 6months and 3days is like a month of spending the money! totally not in a good finance when it is at the end of the semester =.="

oh well. sepanjang saya keluar tu, entah kenapa saya asyik perhatikan orang je. this is not me. TOTALLY not me. maybe i am bored sitting with lovey-dovey couple and i'm aloneeeeee. what i saw?

pertama, saya pergi PizzaHut. mata saya tertacap pada satu kujur tubuh yang sedang memaki baju putih bersluar slack di depan saya. oh! sedang membersihkan meja. and you know what, mulut dia terkumat-kamit. adakah dia rasa kotor membersihkan meja tu (macam ada kek tak habis dengan isingnye kat meja tu) ATAU dia 'membebel' sebab makanan tak habis? i just saw he cleaned the table until he finished it =D good boy walaupun mulut tak benti terkumat-kamit.

second, kalaulah PizzaHut tu penuh dengan lelaki comel handsome &&& perempuan yang  cantik menawan, saya rasa akan penuh pizzahut tu. saya yang duk usha budak pizza yang kiut tu pun dah bahagia walaupun makanan memang lambat kot nak sampai! tapi tak pe, saya cool je sebab ada budak tu. harharhar! kalau makanan nak sampai sejam pun saya rela. gatal kau~

ketiga, teacher is a teacher; inside outside. i mean, tak kiralah kat mana saya berada, bila orang tahu saya bakal jadi sorang guru, penampilan even cara saya bercakap memang kena macam cikgulah! masa saya keluar, saya jumpa sekumpulan bakal guru. their appearence is not like a teacher at all. maksud saya, takde lah nak pakai baju kurung or tak leh berfesyen or what mase keluar tapi they not resemble as teachers at all. AT ALL. cuba la korang perhatikan cikgu-cikgu muda korang cane dorang berpakaian, even yang dah berusia pun still bersopan & cantik kan?kan? =D macam pelik tengok dorang. bakal sorang guru~

opssss! battery is low. got to go. bagitahu la saya apa yang awak nampak ye =D tata~
assalamualaikum~




p/s: kalau nampak hantu tak yah bagitau!

No comments:

:: heart wif u ::