cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Sunday, January 15, 2012

tension!


assalamualaikum

baru balik kelas. terus g jalan-jalan kat blog kejap sementara tunggu Bell nak pegi klinik. apa yang menyebabkan saya tension?

bukan sebab kelas.
bukan sebab g klinik.
sebab
blog yang saya lawat sume lawa!
tension!

mostly, blog-blog yang saya singgah, owners baru sekolah menengah. baguslah sebab tau edit-edit blog. akak ni macam ni lah. keje nak jeles je. 

tapi tak pelah. adek-adek blajo rajin-rajin ye. jangan lawan cakap cikgu ye =D

need to go. Bell's calling. tata~

1 comment:

midonz said...

Blog cantik pun tak guna juga kalau isinya macam hampeh..

Biar blog kita berinfomasi kepada pembaca,kalau dapat bikin blog yg cantik itu satu bonus :D

Keep it up

:: heart wif u ::