cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Wednesday, January 11, 2012

Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh


assalamualaikum

buat pertama kali dalam sejarah saya berblogging, saya menyertai satu giveaway. tak pernah terlintas pun nak try tapi entah kenape kali ni rasa macam nak join. adakah sebab kecewa dengan contest sebelum ni yang menang tapi sampai sekarang tak nampak hadiah? lupakan kisah lama =D

this GA is from Nemomimosh's Blog.


ada syaratnya tapi takde lah susah kalau nak ikut =D

1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols. (Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh.
3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.
4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat entri ini dan sila isi maklumat yang diperlukan :
URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)

senangkan? tak susah pun. hadiah menarik! pegi la intai blog dia untuk tengok. =D

dah siap. so, nak tag 3 orang pulak.


No comments:

:: heart wif u ::