Skip to main content

loveable

assalamualaikum =D

oh! takde nak bebel pape pun. nak bagi maksud lagu kat blog ni. sangat suka lagu ni. selalu dengar; i mean, memang wajib dengar! sape yang tengok Runningman memang kenal lah Encik Sparta ni =D lagu dia ni tau!


You're loveable from head to toe
I'm so proud to to have you as my girl
Waiting is fun now and even the air is sweet
I love you

Even if the world is hard to bear, when I see you
I can feel the breeze upon my heart
Is this living or is this happiness?
Whatever it is, I'm feeling it now.

Even if my whole day as been gloomy, when I see you
I can feel the sunlight on my hair
Is this surprising feeling love?
There are perks to waiting

I was afraid I'd cry like my last encounter with love
So I hesitated, but you waited for me without complain
and so you came easily to me

You're loveable from head to toe
I'm so proud to to have you as my girl
I was always so stiff but I now I smile all day
What have I done?

Even your backside and shadow are loveable
And my affection comes naturally
Waiting is fun now and even the air is sweet
I love you

I've been taking care of myself so that I can make you happy
And even in my eyes I feel like I'm an okay guy now.

You're loveable from head to toe
I'm so proud to to have you as my girl
I was so curt but I now I smile all day
What have I done?

Even your backside and shadow are loveable
And my affection comes naturally
Waiting is fun now and even the air is sweet
I love you

Let's love each other so that other people
are so jealous they can't stand it!
Oh just promise me this one thing: that until the end of
the world you will only be loveable for me!

Comments

Azyyati Elias said…
Suka jugak dengan lagu ni. Best kan, suara dia pun sedap. Lagu Don't Be Good pun best jugak.
hunnys~ said…
betul tu!
badan besar tapi suara kecik.
comel je.
haha!

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…