cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Monday, January 9, 2012

dearYOU,

Thanks for being at my side when I'm thick or thin. Banyak benda saya nak bagitahu awak tapi saya tak dapat. Bila saya tak dapat tido, saya tak dapat jugak nak bagitahu awak macam kebiasaan. Bila saya sakit, saya tak dapat nak bagitahu awak jugak. Buat pertama kali saya, saya tak balas mesej awak. Buat pertama kali saya tak call awak balik when i missed your called. Awak risau ye? Maafkan saya.

Saya nak bagitahu awak yang SAYA TAK DE KREDIT. & saya tak dapat nak top-up. Kenapa? Sebab ELAUN SEM NI TAK MASUK LAGI! 

Terima kasih untuk petang ni. Saya terharu. Sangat terharu. Tak pernah saya fikir awak akan buat macam tu. Walaupun awak rasa ianya kecil tapi ia amat bermakna buat saya sebagai seorang perempuan or maybe you can call me a lady =D . 

Terima kasih, sayang.

No comments:

:: heart wif u ::