Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2011
i think i need to close it. it's kinda hummmm. i can't upload any picture. so sad. it is useless. sorry. oh! maybe i make a new one. =D soon~
ugh! blog neyh dah memang takleh guna dah. nak upload gambar pun tak dapat. sangat tak puas hati. mood nak upload pun hilang. kalau rajin, sila lah berkunjung ke tempat baru saya, tumblr =.="

bangunlah.

bangun awal pagi, rezeki pun ada. dan memang betul lah kata-kata tu. bangun lambat, breakfast pun tak de. takde breakfast nanti jadi gemuk. betul! sesape yang tertinggal breakfast cepat gemuk. kenape? cari sendirik. orang dah bagi hint dah tu. =D

sekarang dah jarang hapdet kan? sebab ada kekasih baru. tumblr. weeeee =D tu je lah nak bagitahu. sila bangun pagi #takdemotif



p/s : nak main farmville pun loading slow!

new pet.

it got his name from his tail. =D