cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Monday, November 21, 2011

i think i need to close it. it's kinda hummmm. i can't upload any picture. so sad. it is useless. sorry. oh! maybe i make a new one. =D soon~

Friday, November 18, 2011

ugh! blog neyh dah memang takleh guna dah. nak upload gambar pun tak dapat. sangat tak puas hati. mood nak upload pun hilang. kalau rajin, sila lah berkunjung ke tempat baru saya, tumblr =.="

Tuesday, November 8, 2011

bangunlah.

bangun awal pagi, rezeki pun ada. dan memang betul lah kata-kata tu. bangun lambat, breakfast pun tak de. takde breakfast nanti jadi gemuk. betul! sesape yang tertinggal breakfast cepat gemuk. kenape? cari sendirik. orang dah bagi hint dah tu. =D

sekarang dah jarang hapdet kan? sebab ada kekasih baru. tumblr. weeeee =D tu je lah nak bagitahu. sila bangun pagi #takdemotif



p/s : nak main farmville pun loading slow!

Monday, November 7, 2011

Salam Aidiladha


silakan ke sini untuk mengetahuinya =D





p/s : kes tak dapat nak upload gambar =.=" sorry.

Wednesday, November 2, 2011

new pet.

fluffy

it got his name from his tail. =D

:: heart wif u ::