Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2011

#bilabosan

p/s: baru ku puas. hahahahahahahaha! upsss! Alhamdulillah. Subhanallah. Masyaallah.

tag lagi =.="

Assalamualaikum
sedang seronok duk ketawa nak pecah perut tengok RunningMan, tetiba datang pulak lah satu notification kat mukabuku. katanya saya adalah mangsa beliau. siapa beliau? neyh! neyh! neyh! zarith saya neyh! waaaaa~ malas betol na hapdate blog pastu kena jawab tag tapi nak buat cane, orang tersayang yang tag =D
11 perkara tentang saya :

i'm 21 years and 22 days old suka benda-benda kecil dan comel suka pink, kuning, hitam, coklat (ikut musim jugak la. sekarang gila kuning) dah daftar sebagai pengundi. yay! tak suka heels! tak reti pilih handbags! suka baju pelik-pelik rumate saya sekarang muka macam saya =D saya suka pegi jungle trekking saya anak sulung dia panggil saya budak kecik
ok dah. sekarang saya nak jawab soalan pulak.
1. Camne korang leh kenal dak nme Nur Zarith Sofea aka Fiey neh? dari sekolah rendah lagi saya kenal dia sammmmmmpai sekarang. banyak yang kami lalui bersama. teruk pun ada tapi tulah. dah namanya jodoh kami. hehehehe. dan saya tak panggil dia fiey. saya panggil…

dating boley? =D

Pizza Hut Kok Lanas



it is good to see her. walaupun kejap je, it is enough for me. lama sangat dah ta jumpa dia; sangat. seingat saya, last jumpa dia mase pegi hantar dia naik bas; berbulan-bulan yang lepas. well, cuti lain-lain. dia misi, saya cikgu.
saya tak pernah fikir yang kita akan jadi camni. well, lepas apa yang kita lalui. dan saya sangat bersyukur saya dapat jumpa awak balik.

rith, thanx sebab belanja, teman orang jalan-jalan. nanti kita jalan-jalan lagi ye. =D

p/s : takde orang nak amek gambar kami berdua. so, i amek gambar u, u amek gambar i =D

saya sengaja menduakannya

maafkan saya kerana menduakan awak.

awak diduakan.
ya diduakan.

sebenarnya, dia dah pernah hadir tapi saya diamkan diri.
sebelum awak hadir lagi.
lagi lama dari awak.
tapi sebab susah nak berhubung,
menyebabkan kami jauhhhhhh.
ngan awak senang je.

tapi saya janji, saya tetap akan sayang awak.
maafkan saya blog.

meet your madu, tumblr.

dhuha; banyak kelebihan.

source : youtube

kelabu asap; science fair

date  :  111011 time  :  0800 - 1400 place  :  Dataran Ilmu
















p/s : first time =D

today.

05 OKTOBER 2011
hari lahir
ujian akhir kursus BM & BI
pegi makan, kereta rosak.

kereta rosak duk tepi jalan.
konon buat hidden camera lah kan.
duk mengarut tepi jalan.
sebelum Ketua Unit & penolongnya datang menyelamat.
memaNg function-lah dorang! =D

so, celebrate birthday tepi jalan bawah hujan.
pengalaman.
memori.
=D

hello, girl!

Dear Anis,

how are you? do you eat well, play well, sleep well and live well? i hope so,, first & foremost, HAPPY BIRTHDAY DEAR,, i know you achieve well this day,, i know you already get what you want,, be happy with what you have,, appreciate them,, on your birthday, please have a nice day,, make sure of it! and oh! i'm sorry because i can't get you anything this year,, i'm so sorry, dear,, last but not least, good luck in your examination today,, i feel sorry because you need to attend your exam on your birthday,,  but i think you don't really mind it, right girl? so, be happy on your birthday! HAPPY 21ST BIRTHDAY DEAR!


love, yourself