cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Friday, October 28, 2011

#bilabosan










p/s: baru ku puas. hahahahahahahaha! upsss! Alhamdulillah. Subhanallah. Masyaallah.

Thursday, October 27, 2011

tag lagi =.="

Assalamualaikum

sedang seronok duk ketawa nak pecah perut tengok RunningMan, tetiba datang pulak lah satu notification kat mukabuku. katanya saya adalah mangsa beliau. siapa beliau? neyh! neyh! neyh! zarith saya neyh! waaaaa~ malas betol na hapdate blog pastu kena jawab tag tapi nak buat cane, orang tersayang yang tag =D

11 perkara tentang saya :

i'm 21 years and 22 days old
suka benda-benda kecil dan comel
suka pink, kuning, hitam, coklat (ikut musim jugak la. sekarang gila kuning)
dah daftar sebagai pengundi. yay!
tak suka heels!
tak reti pilih handbags!
suka baju pelik-pelik
rumate saya sekarang muka macam saya =D
saya suka pegi jungle trekking
saya anak sulung
dia panggil saya budak kecik

ok dah. sekarang saya nak jawab soalan pulak.

1. Camne korang leh kenal dak nme Nur Zarith Sofea aka Fiey neh?
dari sekolah rendah lagi saya kenal dia sammmmmmpai sekarang. banyak yang kami lalui bersama. teruk pun ada tapi tulah. dah namanya jodoh kami. hehehehe. dan saya tak panggil dia fiey. saya panggil dia Rith je =D

2. Korang dak student kos pe n katne?
saya bakal seorang guru sains sekolah rendah yang sedang mengikuti Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan di Institut Pendidikan Guru Kampus Dato' Razali Ismail, Terengganu.

3. Pe peristiwa paling melucukan lam hidup korang?
mase tu Tingkatan 3 dan masa tu jugak kelas Pendidikan Islam. sebab bosan sangat, saya ngan Rith neyh duk men pemadam. buat gelang lah, cincin lah, smiley lah. macam-macam. duk pulak barisan kedua. memang ustaz nampaklah kan. ustaz sampai gelak kat kitorang. hehehe. banyak lagi asenye. duk lari dari peminat-peminat Rith lah, duk gelak sampai takleh bentilah, macam-macam lah.

4. tempat paling best yang penah korang pergi?
Pulau Perhentian dan Mekah. sangat best. dan saya yang sememangnya sukakan pulau memang rasa bahagia sangat bila dapat jejak kaki kat pulau. 

5. cinta atau sahabat?
BOTH! sebab cinta itu sahabat saya dan sahabat tu cinta saya. =D

6. listkan 5 rakan yg paling rapat ngan korang?
i : Rith
ii : Wardati
iii : Aida
iv : Kinah
v : Amin

7. apa pangai paling ta senonoh rakan di nombor 3?
adeh! dia selamber je orangnya. selama berkawan ngan dia, semua senonoh lagi. =D

8. warna kegemaran rakan di nombor 1?
pink asenye.

9. siapa pakwe rakan di nombor 5?
oh! rumate dia. dia gay =D

10. matlamat hidup korang?
matlamat? saya nak hidup dengan baik. itu je.

11. bgtau 5 perkara tentang saye.. err~ ^^
-baik
-cun gilos
-pemalu dan pendiam tapi suka senyum tapi ngan saya dia banyak cakap. =D
-dia suka cheetah.
-dia boleh buat saya menangis sebab rindukan dia  =D


dah siap. saya hentikan tag kat sini la ea. 

buat Rith, thanx sebab teman saya dan maafkan saya tak dapat teman awak. saya sedih sangat. kejap je dapat jumpa awak. by the way, ingat yang saya sayang awak. jaga diri, maruah dan hati awak. 

Saturday, October 22, 2011

dating boley? =D

Pizza Hut Kok Lanas



'sila dengar order dengan baik' ; komen.

it is good to see her.
walaupun kejap je, it is enough for me.
lama sangat dah ta jumpa dia; sangat.
seingat saya, last jumpa dia mase pegi hantar dia naik bas; berbulan-bulan yang lepas.
well, cuti lain-lain.
dia misi, saya cikgu.

saya tak pernah fikir yang kita akan jadi camni.
well, lepas apa yang kita lalui.
dan saya sangat bersyukur saya dapat jumpa awak balik.


rith, thanx sebab belanja, teman orang jalan-jalan.
nanti kita jalan-jalan lagi ye. =D


p/s : takde orang nak amek gambar kami berdua. so, i amek gambar u, u amek gambar i =D

Monday, October 17, 2011

saya sengaja menduakannya

maafkan saya kerana menduakan awak.

awak diduakan.
ya diduakan.

sebenarnya, dia dah pernah hadir tapi saya diamkan diri.
sebelum awak hadir lagi.
lagi lama dari awak.
tapi sebab susah nak berhubung,
menyebabkan kami jauhhhhhh.
ngan awak senang je.

tapi saya janji, saya tetap akan sayang awak.
maafkan saya blog.

meet your madu, tumblr.

Wednesday, October 12, 2011

kelabu asap; science fair

date  :  111011
time  :  0800 - 1400
place  :  Dataran Ilmu

















p/s : first time =D

Wednesday, October 5, 2011

today.

05 OKTOBER 2011

hari lahir
ujian akhir kursus BM & BI
pegi makan, kereta rosak.

kereta rosak duk tepi jalan.
konon buat hidden camera lah kan.
duk mengarut tepi jalan.
sebelum Ketua Unit & penolongnya datang menyelamat.
memaNg function-lah dorang! =D

so, celebrate birthday tepi jalan bawah hujan.
pengalaman.
memori.
=D

MANGSA

hello, girl!

Dear Anis,


how are you? do you eat well, play well, sleep well and live well? i hope so,, first & foremost, HAPPY BIRTHDAY DEAR,, i know you achieve well this day,, i know you already get what you want,, be happy with what you have,, appreciate them,, on your birthday, please have a nice day,, make sure of it! and oh! i'm sorry because i can't get you anything this year,, i'm so sorry, dear,, last but not least, good luck in your examination today,, i feel sorry because you need to attend your exam on your birthday,,  but i think you don't really mind it, right girl? so, be happy on your birthday! HAPPY 21ST BIRTHDAY DEAR!



love,
yourself

Saturday, October 1, 2011

teruk.

3 laporan kimia tak buat lagi.
pedagogi tak siap lagi.


esok kena hantar.
teruk.

:: heart wif u ::