cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Monday, July 25, 2011

memang macam tu ke??

assalamualaikum

sebelum saya mengeluarkan amarah saya yang tak sepatutnya menjadi amarah,
saya berharap agar diri saya tenang dahulu,,
eh! pelik je ayat,, =.="

pertama!
dulu saya ada join satu contest &&&
saya menang!
gembira lah kan,,
tak kan tak gembira pulak,,
the owner of the contest tuh macam biase la
mintak-mintak alamat na kasik adiah sume lah kan.
of course lah kita bagi!!!
nak adiah kot!
&&&
sampai sekarang saya tak nampak hadiah tu depan mata saya.
terima kasih . fullstop .
saya tak tahu samada salah saya yang kasik alamat salah ke, salah posmen sampai barang tu tak sampai ke, ape ke,,
tak kan lah saya nak pegi tanya owner tuh samada dia hantar ke tak kan?
well . tutup kisah pertama,,
bukan nak merungut,,
it's just pengalaman yang ingin di kongsi bersama,, boley tak gitu? haha!

kedua!
adek saya! ya, adek saya dan bukan saya!
masuk jugak lah satu contest neyh,, contest lain k,,
penganjur tuh cakap eh! tulis " undian akan ditutup pada pukul 12malam bla bla bla"
eksaited lah tunggu pukul 12 kan?kan?
&&& menang! yay! first prize kot!
tup tup tup tengok dapat second prize,,
aih! ape kes kan?!
upenye dia tak tutup pukul 12 habaq hang,,
ape punye contest la kau buat kan!
tau la ko penganjur boleh buat sesuka suki hati kau kan,,
kau berhak nak tulis peraturan & ubah sesuka suki hati,,
tutup kisah kedua . fullstop .


meh akak nak nasihat .
kalau nak buat contest, biarlah jujur,,
jangan buat orang yang join contest tu macam patung awak je,,
yang join contest awak tu ada perasaan tau,,
memang la adat menang kalah tu lumrah,,
masing-masing tahu,,
tapi kalau tak jujur dalam mengadili, entah lah~
dan kalau tak dapat nak tunaikan janji, bagitahu orang tu k,,
lagipun, contest kecik-kecik, tak pe,,
len la kalau contest yang dapat skyline sebijik ke!
memang ke lubang cacing aku carik kau! haha!


macam tak angry pun muka =.="
ini baru betol! grrrrrr! >=<




p/s : takkan join mana-mana contest dah,, first and last

No comments:

:: heart wif u ::