Skip to main content

semoga kau diberi Hidayah!

assalamualaikum

hidayah di sini bukan orang nama hidayah ok!
petunjuk dari Allah . . . 
kenapa?

sebab ini!








pencuri-pencuri neyh masuk time cuti,,
hello!
kata pencuri!
pencuri kan bijak!
bijak sangat la datang curi & sepahkan semua masa cuti!
ko ingat kitorang nak sangat tinggal precious things kat sana, hah?!

yang paling bijak ko pernah buat . . .
ko 'tolong' letak sabun atas tilam & lantai,,
thanks sebab tolong 'cuci' tilam & lantai . . . 
siap picnic lagi dalam bilik saya ye,,
licin semua puding yang rumate saya tinggal,,
sila la makan,,

& terima kasih jugak sebab menjadikan hari saya hari 'terbaik'

dari semalam saya tak dapat tido,,
kena datang IPG awal,,
batuk tak habis lagi,,
datang sini, semua dah bersepah,,
aras pulak takde air,,
mesin basuh rosak,,
3x basuh baju sebab air bertakung,,
baju yang tak perlu dah na lipat, kena lipat balik,,
kaki masuk kaca,,
hari neyh na rehat tapi ada kelas pulak
='(

PENAT TAU!!!!!!!!!!!
abes ko sepahkan!

apa dugaan semua neyh . . .
='(






p/s : mana alprazolam saya?

Comments

thelandaks said…
sabaq naaaa....
sbb 2 dulu geng laki takmau tukaq blok,sbb mmg akn tau bile pmpuan dduk akn jd tumpuan 'serangga perosak'..
tapi dah pengurusan rase die lagi bijak menentukkan tanpa medengar suara hak kita..SABAr2
hunnys~ said…
ramai yang protes,,
pompuan pon tau bhya duk kat sini,,
tapi na buat cane,
bila dorang cakap A, A la kita walaupun penat kita pertahankan B,,
=.="

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…