Skip to main content

ta semua orang akan baca kan?kan?

assalamualaikum


saje je kasik tajuk cliche,, haha!
tade papepon,,
saje gatai tangan na menulih untuk kesekian kalinye
=D

sebelum terlupe, selamat hari pekerja!
=D
saya suka hari pekerja sebab dapat cuti,,
hehe~
tanpamu hari pekerja, da tentu skam saya duk lam kelas
ngadap pokok-pokok mahupun buku serta pen
=.="

&&& pagi neyh pagi terakhir saya pegi blogwalking,,
tu pun kalo sempat,,
baju ta packing agy
=.="

sebabnye~
kat kolej punye wi-fi sangat laju!
ta sempat na bukak korang punyer blog,,
klo blog 'ringan' tuh lagi la,,
tade loading-loading punyer,,
laju sangat sampai ta ley na bace,,
maaf untuk kesekian kalinye~

owh!
da na pukul satu da,,
need to go,,
dapor duk panggil,,
hehe~



saya suka laut =D credit to wany thursday



p/s : xam is coming,, bedebauuu~ =.="

Comments

nabil_potter said…
langkawi dekat negeri saya..
hunnys~ said…
oooo~
slalu pegi langkawi la neyh ea???
=D

boley pesan cokelat bebanyak la g2 =D

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…