cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Monday, May 2, 2011

oh! da sampai akhirnya~

assalamualaikum~

setelah penat belayar atas jalan selama 1jam lebey na dekat-dekat 2jam jugak la, akhirnya sampai jugak ke destinasi,, IPG KAMPUS DATO' RAZALI ISMAIL, batu rakit, terengganu~ fuh!

bersessak-sesak ngan kete len,, ade yang baru na cuti, ade yang baru na pegi tempat belajar masing-masing PLUS accident ngeri,, makin jem ler jalannyew. =.=" sabo je la~

semalam ta dapat na tido,, tido-tido ayam je,, mane taknye, seminggu duk umah, tido TERBAIK PUNYER pastu datang sini tido pun TERBAIK jugak sebenarnye,, haha! biase ler~ tempat tido berubah,, typical me =D

bangun pagi, duk berdoa semoga kelas takde tapi biase la kan, niat da ta betol, mane na makbul doa tuh,, hehe~ bangun ler dengan malasnye pegi kelas + mata muka kaki tangan ngantuk sangat =.="

tuptup, kelas sejam je,, ape lagi, balik qada' tido ler saye =D sekarang, duk men game,, besh besh besh! =D k la, na sambung men game,, taTa~




p/s : entry neyh tade motip. haha!

2 comments:

Far8 budak baik said...

hahaha kita sama ahhh..
bgun pgi doa kls dibtl kn..
tungu mcj keramat tu..
hahaha =p

hunnys~ said...

haha!
msj y memang teramat keramat punyer!
=D
keramat baik &&& keramat buruk,,
keramat buruk tuh mtx jaoh,,
=D

:: heart wif u ::