Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2011

bakal pergi ::

assalamualaikum,,
sedang bersiap . sangat kelam kabut . solat musafir .
bakal bertolak . pukul 12 tengahari .
semoga selamat . selamat tinggal rumah . selamat tinggal Malaysia .
selamat datang Madinah & Mekah .

selamat tinggal Malaysia!

assalamualaikum & selawat & salam ke atas junjungan Nabi Muhammad S.A.W. serta keluarga,,
well,, last entry saya ada cakap yang akan ada berita mengejut,, maafkan saya sebab lambat post entry,, streamyx kat umah buat hal,, kene panah dek petir,, dasat dasat =.=" hehe~
ok la,, saya na cakap yang saya akan meninggalkan bumi Malaysia,, alhamdulillah~ perjalanan saya meninggalkan Malaysia bukan perjalanan yang sia-sia,, saya akan mengerjakan ibadah umrah,,
esok, pukul2 petang, saya akan check-in,, perasaan sekarang ?
bersyukur sedey takut gementar .
apapun, saya na minta maaf kepada semua jika selama kita berkawan, saya ada menyakitkan hati anda,, saya hanya manusia biasa yang sering melakukan kesilapan,, jadi, maafkan saya ye,, doakan semoga saya selamat pergi & balik ye,, =D




p/s : kiri & kanan tangan kene suntik & sampai sekarang maseh terasa sakitnya,, da lama ta rase kene suntik sampai lupa ape rasenye,, nah! hamek kau dua suntik supaya kau ta lupa! haha!

a.s.a.p

assalamualaikum
petang tadi  tepat jam 1700 , kertas jawapan untuk Pedagogi : Pembelajaran Sains Kanak-Kanak siap dihantar . teros ke tangan pengawas peperiksaan .
hati? gembira rasa na melompat keluar ! lalu , teros balik bilik . bersiap . keluar berfoya-foya untuk menghabiskan sisa-sisa semester . =D
berita mengejutkan bakal diumum .

pada entry seterusnya~

H O M E ::

3 more days to go . need to go home . so badly . can't stand it anymore .
please . exam is too hard . patience . can't rush anymore .

oh! selamat =D

short one!
korang-korang boley datang sini dengan selamatnye ok,, saya dengan ini mengesahkan bahawa :
BLOG SAYA SELAMAT DARI VIRUS!
gembira tak? tapi kan, ada kawan saya cakap, bila bukak blog saya, antivirus dye teros detect,, seram jugak =.="
tak tau la saya,, maafkan saya ye awak,, =D
happy reading &&& looking!



you can check yours, HERE! =D



p/s : ada 3papers lagi sebelum merdeka! doakan saya ye,, saya na balik umah! pastu, saya na pegi jaoh~ =D

us ::

assalamualaikum & selawat ke atas junjungan Nabi Muhammad S.A.W. serta keluarga,,




















p/s : pencahayaan yang baek adalah pada waktu tengahari iaitu apabila matahari panas terik ceng ceng =.="

:: pendek ::

assalamualaikum .
jangan terasa atau salah paham,, saya cuma na habaq neyh yang entry neyh pendek je,, hehe~
i agak busybody minggu neyh & minggu depan,, so y'olz jangan rindu-rinduan,, ok perasan =.="
saya ada exam esok & minggu depan,, so, wahai lappy,, saya ada pesanan untuk kamu .

STAY AWAY FROM ME !



p/s : doakan semoga saya dapat jawab exam dengan baek ye . amiiin~

the day :: science innovation day ::

assalamualaikum
event : science innovation day place : physics laboratory date : 15 May 2011  time : 10.00 a.m.











 amazing . thankful . that's all i can say .

in the making :: science innovation ::

assalamualaikum
event : the making of science innovation place : Puan Rosnah's house date : 12 May 2011 time : 11.00 a.m. until 4.00 p.m.







menjelang je exam .

assalamualaikum
kali neyh na citer sal exam,, exam punyer pasal, kalut ribut abes sume tunggang langgang lenggok,, ta caye? try tengok diri sendiri sudaaa~ hehe,, okeyh . meh kita review ape yang terjadik bila exam,,
1- facebook macam-macam jenis status ade kat facebook tuh,, yang stress duk study ade, yang nak rebus buku guna prego ade, yang stress na balik umah ade, yang na gila ade, macam-macam la,, naseb je takde notis bunuh diri,, ade yang extreme lagi, deactivate teros! 2,3hari, activate balik,, hehe~ bosan kot! 2- movie klo sebelum minggu exam, layan jugak movie, tapi bila da masuk musim exam, makin banyak pulak di tengoknye moviES tuh,, 2,3 kali ulang tengok gara-gara exam =.=" stress katanya,, esok-esok jela sambaung study kan?kan?
3-makan makan makin berselera! tetiap masa carik makanan,, nak pulak yang pelik-pelik, mahal-mahal sedangkan time tuh da ujung sem, bank pon da kering =.=" katanya, otak banyak guna tenaga, sebab tu lapar semacam,, macam-macam =.=" yang cannot g…

9 most important things

assalamualaikum
tetibe terfikir na buat sal tajuk neyh,, hehe~ setiap orang ada barang berharga,, barang yang memang korang sayang ta ley tinggallah kan,, yang boley tinggal lame-lame ta termasuk la,, okeyh! neyh list 9 barang yang memang saya ta ley idop,, tinggal kejap boley je,, hehe~

1 - Al-Quran
 setiap orang Islam at least kene ade satu,, kalo yang takde, takpe,, jangan isau,, boley pinjam ngan kawan k,, kawan kan baek =D kenape Al-Quran neyh penting? ade 3 sebab,, pertama, Al-Quran neyh boley buat saya tenang, solaceeee je bila baca,, second, ibu saya yang belikan,, jadi, bila saya baca, saya akan ingat Allah & ibu ayah saya,, sayu kot~ &&& ketiga, sebab dye kaler pink,, haha!
2 - henset
mohong ngat eh kalo cakap henset tade lam senarai mende paling penting,, jaman dulu, boley la kalo na habaq ta penting,, jaman sekarang, kalo sape cakap ta penting, dye idop kat jaman batu kot,, skam neyh enset ke empat saya,, enset pertama nokia 3310i *ceh! ta mo kalah name,, enset kaler k…

semester's half break

location : Rhu Tapai Beach time : 9.00 a.m. until 2.30 p.m. event : Barbie Que
PISMP SCIENCE 2 SEMESTER 1 JANUARY 2011 will end, soon~
but, our memories will never end~
good luck in our exams . may all of us pass with flying colours . insyaAllah~ amin~




















sangat fun tapi len kali kita buat kat tempat kureng panas sket k =D