cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Thursday, April 28, 2011

semakan keputusan matrikulasi 2011

assalamualaikum & selamat pagi,,

saya sebagai senior kepada bakal-bakal junior yang akan masuk matrix tak lama lagi na ucapkan selamat berjaya dalam mengharung idop kat matrix nanti =D baekkan kak senior neyh,, hehe~ kepada adek-adek lepasan SPM tuh, boley la na check samada dapat ke tak masuk matrix,, kak doakan semoga adek dapat pegi matrix,,, ececececece~ kak. haha!



neyh kak bagi link untuk check,, na suh akak check pun boley,, haha!




kalo na mesej-mesej pon boley,, meh na ajar.


Taip MOE (jarak) MAT (jarak) No.KP  pastu hantar kat 15888 
Contoh: MOE MAT 921001115263 pastu hantar kat 15888



sesape yang dapat tuh tahniah akak ucapkan,, yang ta dapat tuh, jangan putus asa,, banyak agy jalan kat luar sana,, bukan suh g bunuh diri! maksud akak, jalan belajar,, mungkin Allah rase ini bukan yang terbaek buat adek, & ade yang lebey baek agy,,

&&& sesape yang dapat Kolej Matrikulasi Kedah a.k.a KMK, hah! jaga leklok matrix tuh,, akak sayang ooo matrix tuh! jangan buang sampah rata-rata tau,, ececececece~ pastu, kim salam kat C-Mart,, nanti korang pegi, korang tau la ape tuh C-Mart,, hehe~

nasihat akak, jalani kehidupan kat matrix tuh leklox,, sebab tu first & last korang duk sana,, jangan duk nanges-nanges,, alami & hidup nagn baek sebab bagi akak matrix yang akan ajar korang untuk hidup matang,, percayalah~ bile korang kaur nanti, korang da tak terikut-ikut ngan perangai sekolah dolu-dolu dah,, betol~

sebelum akak terlupa, tahniah jugak buat sesape yang dapat temuduga untuk masik IPG,, buat temuduga tuh baek-baek,, nanti boley jumpe akak,, haha! *cam femes giler ko kan,, =.="

so, SELAMAT BERJAYA! =D

4 comments:

azrinrahim said...

saye pon senior matrik tapi 2tahun lepas..haha i'm KMM

hunnys~ said...

2taun lepas maknanya skam umo 20 ke?? =.="

p/s : ta reti den na kiro.

azrinrahim said...

mestlah 20..lala xkan 21 kot..haha

hunnys~ said...

so,sy senior awk lagi la,,hahahahaha!
selamat berkenalan wahai junior,,
=D

:: heart wif u ::