Skip to main content

semakan keputusan matrikulasi 2011

assalamualaikum & selamat pagi,,

saya sebagai senior kepada bakal-bakal junior yang akan masuk matrix tak lama lagi na ucapkan selamat berjaya dalam mengharung idop kat matrix nanti =D baekkan kak senior neyh,, hehe~ kepada adek-adek lepasan SPM tuh, boley la na check samada dapat ke tak masuk matrix,, kak doakan semoga adek dapat pegi matrix,,, ececececece~ kak. haha!



neyh kak bagi link untuk check,, na suh akak check pun boley,, haha!




kalo na mesej-mesej pon boley,, meh na ajar.


Taip MOE (jarak) MAT (jarak) No.KP  pastu hantar kat 15888 
Contoh: MOE MAT 921001115263 pastu hantar kat 15888



sesape yang dapat tuh tahniah akak ucapkan,, yang ta dapat tuh, jangan putus asa,, banyak agy jalan kat luar sana,, bukan suh g bunuh diri! maksud akak, jalan belajar,, mungkin Allah rase ini bukan yang terbaek buat adek, & ade yang lebey baek agy,,

&&& sesape yang dapat Kolej Matrikulasi Kedah a.k.a KMK, hah! jaga leklok matrix tuh,, akak sayang ooo matrix tuh! jangan buang sampah rata-rata tau,, ececececece~ pastu, kim salam kat C-Mart,, nanti korang pegi, korang tau la ape tuh C-Mart,, hehe~

nasihat akak, jalani kehidupan kat matrix tuh leklox,, sebab tu first & last korang duk sana,, jangan duk nanges-nanges,, alami & hidup nagn baek sebab bagi akak matrix yang akan ajar korang untuk hidup matang,, percayalah~ bile korang kaur nanti, korang da tak terikut-ikut ngan perangai sekolah dolu-dolu dah,, betol~

sebelum akak terlupa, tahniah jugak buat sesape yang dapat temuduga untuk masik IPG,, buat temuduga tuh baek-baek,, nanti boley jumpe akak,, haha! *cam femes giler ko kan,, =.="

so, SELAMAT BERJAYA! =D

Comments

azrinrahim said…
saye pon senior matrik tapi 2tahun lepas..haha i'm KMM
hunnys~ said…
2taun lepas maknanya skam umo 20 ke?? =.="

p/s : ta reti den na kiro.
azrinrahim said…
mestlah 20..lala xkan 21 kot..haha
hunnys~ said…
so,sy senior awk lagi la,,hahahahaha!
selamat berkenalan wahai junior,,
=D

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…