cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Friday, April 29, 2011

pipitwonderfulMARKET::

hello! =D 

hari neyh, saya na promote PIPITwonderfulmarket,, ape tuh?? cer citer cer citer =D




pipitwonderfulMARKET neyh sebenarnye festival tahunan di mana orang-orang kretip, macam buat doodles ke, handmade craft ke , art design ke &&& macam-macam berkumpul,, klo korang pegi,, korang akan jumpe ngan macam-macam item! unik ade, pelik ade, asing ade, chantek ade, lawa ade,, yang tadenye, hodoh,, hehehehehe~

duk promote tapi bile? kat ne? sabaq sat,, nak habaq la neyh,, =D


tarikh : 7th May 2011 , Saturday
tempat : Annexe Gallery , Central Market , KL


macam-macam ade,, akan ada 3 galeri & lebey dari 60 artis ( psssst! bukan artis yang dok nyanyi tuh! tapi klo terjumpe, kire naseb r ea,, hehe) designer & crafter pon ade,, ta yah banyak citer lah! memang besh la klo sesape yang suka mende-mende kretip neyh,, saya pon suke!! tapi jaoh na pegi . sedey ='(

owh! miniature exhibition pon ade jugak,, sebab tuh la kite namekan sebagai wonderful market bukan bising market =D jangan lupe pegi tau! buat alarm ke, reminder ke,, yang dok dekat tuh, ringan-ringankan kaki untuk pegi dari duk tido kat umah,, boley jugak bantu artis local kite yang kretip,, =D

selamat pegi & balik! =D




p/s : azreenchan pon ade jugak! doodles dye sangat chantek! saya suke,, sentiasa update ngan dye tapi ta mampu na beli,, =(

4 comments:

yeb said...

psl shoutbox lekat kt tp. x leh nk tulis ctu.. :D pipitmarket? ada byk nde2 seni dan pelik... wowowowow~~~

Black_roses92 said...

huwaaa~ best kot!

hunnys~ said...

::Black_roses92 ::
pegi la klo sempat =D

hunnys~ said...

::yeb::
ta ley tulis ea kt sbox tuh?? xtau plop,, hehe~ sowie~

nnt yeb buat la ketah keje utk unit yeb,,besh oooo~
=D

p/s: bijak x idea? hehe

:: heart wif u ::