cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Tuesday, April 5, 2011

jom kita 'memuji'


assalamualaikum~


saya berdoa agar Allah sentiasa bersama dengan pembaca belog saya.
saya berdoa agar pembaca belog saya sehat-sehat semuanya.
say mohon agar Allah tenangkan hati pembaca belog saya.
saya mohon jugak Allah tenangkan hati saya yang sedang membara terbakar dah-hangus-pun-hati-neyh.


al-kisah pada suatu malam yang sunyi, lappy di buka setelah fizikal kepenatan akibat MELAMBUNG bola bowling,, kununnya, ingin merehatkan kognitif, namun, makin tertekan kognitif dibuatnya atas sebab internet terlalu lalu lalu lalu lalu lalu lalu lalu lajuuuuuuuuu sampai ta sempat saya bukak belog saya. tulis entry boley pulak kan,, na tengok belog sendirik ta boley pulak! tension sangat!!!!


ok fine~ kalau internet na buat hal, i dont care! suke hati kau la internet! fine! ta payah buh wifi la kalau na guna pun ta boley! tayang je wifi neyh kat kolej! da la block itu, block ini! dah!!!!! feed-up! >=<



ok cukup~


tenang sabar. tenang sabar. tenang sabar.

No comments:

:: heart wif u ::