cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Friday, April 29, 2011

gelak sorang-sorang bukan gila / gelong okeyh!

assalamualaikum~

baru abes berblogwalking,, sangat seronok tahap langit ke patbelas tingkat okeyh! mane ta seronok kalo jalan-jalan pastu bace entry orang yang sangat-sangat sempoi,,huish~mau begegar retak doploh rumah klo ikutkan na gelak,, tapi cover la kan,, da pukol bpe skam na mne gelak-gelak bagai kan?kan? gelak hik bunyik sekali je,, pastu tahan ta kasik bunyik,, nanti dengar kat adek, ta pepeasal kene sound direct gila =.='

suke sangat pegi jalan-jalan blog yang sempoi cakap bahasa melayu,, jawa indon memang ta paham, inggeris pulak bace lelaju konon buat-buat paham,, hahahahaha! owh! saya agak respect orang yang gune bahasa inggeris dalam penulisan dye,, cam educated kan?kan? klo yang gune BI tahap saya kene amek kamus kaler merah tebal 5inci tuh, memang ebat + saya sangat rajin na belek komus tuh,, tulah pentingnye english education kate usop wilcha =D

jalan-jalan lagi, jumpe blog cintan cintun,, ok fine~ terus terang sangat geli,, cam orang len tade bf/gf,, maafla,, bukan na mengutuk tapi keji sikit je,, klo na tulis pasal mee cintan sedap cintun takpe,, silakan lah sebab saya pun sonok bace,, tapi kalo da masok dari awal 'salam baby abang. wslm abang baby.' sampai la 'tido sesame ea,, muah! i lap u guna mop' pun na buh skali tak edit terus tekan control + c masuk apekes? mane private awak? ta semua boley kongsi,, ada paham? ta paham panggil bangla suh pahamkan,, tade kene mengene =.=" minat bangla ke skam neyh? tolong la~

klo review-review cintun cintan tuh oklah,, saya pon sonok bace,, ley jugak berangan mat jenin macam tengok citer 3D cam kite yang rase,, sweet kan gitu? =D

penat mengutuk orang,, ta bek weyh! ta sedar betol cow kau! cube tengok diri sendiri pulak * sambil tengok cermin besar kat dinding,, ok je,, ta de masalah pun,, itam je muka saya,, 

memang ta sedar diri,, kasik bukak lampu boley tak?!


as a conclusion, 
* english education is important,, ade kene mengene jugak walaupun sikit besar anak kepada anak  kepada anak siput baby

* bukan sume mende boley bagitau orang tau!

* jangan tido lewat! kalo tak, jadik ta sedo diri cam mintak kene sekeh ngan kaki bigfoot,, boley ke? =.="




sowie kalo ade yang singgah pastu terase,, tade niat na men kasar-kasar,, maaf . fullstop .





p/s : pagi tadi hangin berasap berkepul-kepul wajib panggil bomba sebab ta ley na share entry kat FB,, saya kan na cepat femes + baek hati,, kene la share-share tapi ta ley pulak,, sape yang report abuse men spammy spammy cam spongebob hah?! ape salah adinda hah?! nyampah mak! menci!

No comments:

:: heart wif u ::