cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Monday, April 11, 2011

di sini impian saya tercapai.


assalamualaikum.

semenjak dua menjak neyh, klo post entry, gambar je yang kuar kan? haha! well,, kaki bnayak bejalan, maka gambar makin bertimbun,, tengok je la sampai muntah-muntah,, haha! kejam betol saya,, dan untuk pengetahuan awak jugak, entry sekarang dan akan datang, memang penoh ngan gambar,, hahahahahahaha!


oklah. meh na citer. cer citer cer citer~ weekend yang lepas, saya telah merialisasikan salah satu impian saya iaitu untuk pegi pulau dan tengok ikan & coral yang pelik lagi chantek-sangat-kene-pegi-sendirik-baru-boley-rase,, Alhamdulillah~ da lame saya tanam impian tuh,, weekend baru neyh saya gali balik,, =D


saya ade banyak impian,,memang sume orang banyak impian kan?kan? insyaAllah, saya akan tunaikan satu persatu impian saya sebelum mata saya tertutup rapat,, selagi saya ada kudrat & mase, saya akan tunaikan,, kalau Allah ta izinkan saya untuk saya tunaikan impian saya, saya tetap akan bersyukur kerana setidak-tidaknya ade jugak impian saya yang telah tercapai,,


saya pegi ke Pulau Perhentian,, amazing island, beautiful island,, makanan? sangat superb! ta penah kecewakan mulut, perut & selera saya,, cam 5 star restoren ooo,, maybe sedap lagik & puas aty lagi dari 5* restoren,, =D


dari Kuala Besut ke Pulau Perhentian, amek mase dalam 20minit nek sppedboat,, klo berenang, insyaAllah, dari pagi sampai tengahai, sampai la kot,, =D


hummm,, memang seronok duk kat sana,, esaimen tinggal kat bilik je,, ta pikir langsung,, na tenangkan kognitif je,, =D * balik pulau teros pening pk esaimen =.=" *


saya rase, tu je yang boley saya kongsi,, len-len, gambar je,, next entry okeyh! =D





p/s : need to go! na pegi spa,, kasik release tension cket sebab tertekan ngan esaimen yang kene buat balik =.="

No comments:

:: heart wif u ::