cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Wednesday, April 6, 2011

camwhore :: part thREe ::


Assalamualaikum & Alhamdulillah sebab perut dapat makan rezeki Allah~ nasi putih + ayam goreng + daun salad + sambal lada yang diperah asam lisau pergh! sangat-teramat-sedap-sampai-ta-cukup-nasi-taley-na-citer-betape-besh! =D


oklah,, title cam biase,, =D camwhore lagik,, actually, ta sangka pulak kan sampai ade part three,, ajat na buat sampai part two je tapi tade idea na buh title ape, so bedal je la,, haha! dalam minggu neyh, entah bape klai dah kuar,, banyak jugak la,, first time kuar straight hari-hari,, ta penah agy buat keje gelong cenggini,, haha! ai sabtu kuar pegi bandar. ai ahad pegi pasar malam. ai senin kuar lagi pegi bandar. ai selase pegi men bowling. ai rabu tade pegi mane-mane sebab saya memang ta mo kuar dah,, penat fizikal~ =D


gambar neyh, hamek pada ai senin,, pegi makan-makan kat kepsi,, ade orang mengidam na makan kepsi,, so, bawak teros satu rombongan sampai penoh satu kete nam orang,, haha! seronok okeyh,, =D ok cukup! teruskan melihat,, =D




















p/s : seronok tengok rumate tido,, ade diskusi pukul 3 nanti,, klo tido, kompem diskusi lam mimpi =.="

No comments:

:: heart wif u ::