Skip to main content

yay! dapat twin!

assalamualaikum! selamat petang! =D


saya sangat gembira hari neyh sebab saya dapat twin,, seronok sangat! pasni, saya akan jaga twin baek-baek,, da lame nak twin,, baru sekarang hajat tercapai,, Alhamdulillah~ tapi, nama ta taruk agy,, ta tau na buh name apa,, ada cadangan?? =D


bila dapat je twin, cepat-cepat pegi bersihkan tempat dorang akan duduk nnti,, abes tangan menggelupas kene clorox,, tapi takpe! saya rela demi twin,, =D


owh! lupe pulak na bagitahu,, twin is my fish! hehehehehe~ my goldfish! suka sangat goldfish walaupun harapan dorang na hidop lama ngan saya mungkin tipis,, =.=" rumit oooo na jaga,, i bought two! that's why i called them twin,, nama tade la pulak,, =.=" sabar ea sayang,, nanti mama carik,, cewah! mama! cannot go =.="



 
bulat bulat, kecik kecik! comel sangat!!!!! =D my mum says, " klo kak long boley jaga ikan tu seminggu tanpa ada sekor pom mati, chek beli balang besar yang kak long nak",, ok, i'm trully excited to take care of them but i don't know if they can stand with me or not,, haha!


hari ni baru beli, esok lusa da kene tinggal sebab na pegi sekolah untuk PBS,,
=( mana boley bawak,, hummm~ semoga twin boley bertahan & jangan mati awal-awal,, =D


letak tepi lappy,senang na tengok,, =D





p/s : na buh nama cumi & tumi,, =D

Comments

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…