cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Tuesday, March 29, 2011

stori storu storo yang korang akan rase 'hek eleh,, tu je? '


assalamualaikum
&
Alhamdulillah kita panjatkan syukur ke hadrat Ilahi
amin~


skam neyh, suhu mencecah 16 darjah celcius kat sini,, sejuk kan? kan? sejuk sejuk pom, tetap kene pegi kelas,, =.=" bukan salji yang turun kat sini, tapi ujan yang mencurah-curah sampai jadik banjir,, jalan pon da nek air, longkang pom da penuh, kolam ikan da jadik luas dan yang paling penting, padang da jadik tasik buatan semulajadi,, fuh! mau ta lebat ujan sampai kan na pegi kelas kene bawak selipar,, bukan untuk men tempuk tampar ye adek adek, untuk mengharung air yang setinggi bangunan 4 tingkat! ( ok fine...tolong percaya )


sebenarnye, tu bukan story untuk di storykan,, haha! hanya introduction yang tade kaitan,, haha! neyh haaaa~ citer sebeno baru na play play,, =D ai sabtu ai tuh, doploh nang a.k.a 26 Mac 2011, hari last duk kat umah,, entah bile la plop na balik,, da la jalan nek air plop =.=" ok back to the story,, saya dengan rajinnye pegi hantor cik zarith pegi stesen bas,, hehehehe~ tu je citernye,, haha! see? hek eleh! =.="


saya tade citer len da na citer,, haha! actually, bukan selalu saya hantar dye,, boley dikatakan, tuh 1st tyme r hantar dye,, haha! sebabnye, bile saya cuti, dye tak & camtu la sokmo sokmo pom,, kalau same-same cuti pun, ta ley na jumpe gak sebab cuti kejap sangat,, susah mau jumpe walaupun dekat =(


pastu, nekad ler hari tuh na pegi jugak hantar dye,, Alhamdulillah~ sempat la jugak jumpe 30 minit dari ta jumpe langsung,,




pastu, malamnye, kul9.30 malam, mula bertolak pegi IPG,, pergh! ta pena-pena pegi IPG kul 9.30 malam,, masalah teknikal,, hehe~ sampai IPG, ta ley masuk bilik plop =.=" sebab pejabat asrama bukak sampai kul 12tengahai je,, hello! like i know! klo saya tau, memang da pesan dah suh hamek,, memang agak hangin la kan tapi na buat cane,, sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tido atas lantai,,


so, tido la saya bersama rumate kesayangan atas lantai,, da la merempat bilik orang, tido atas lantai sejuk,, nasib baek ler tuan bilik ade sleeping bag,, klo tak?? jadik mayat yang kene awet da pagi tuh,, papepom, sedey sedey jugak tapi yang sodapnye, dapat makan donat!!! =D hek eleh! =.="


eh! biar ler~ da lame kot ta makan,, uhuk~ tapi kan, saya kureng r ngan donat dye,, rase cam ade cheese je,, haha! papepun, tetap di hati,, =D


alien da best! =D

skam neyh, duk berdoa agar 2minggu lagi, cuaca akan redha cam biase,, klo tak, cane na pegi pulau?!!!!! >=< so, same-same la berdoa agar cuaca baik,, agypom, skam neyh ujan da benti dah,, dari pagi semalam sampai tengahai ujan ta benti-benti,, ish ish ish~ jadi, tu jela citer buat mase neyh,, taTa~





p/s : cumi disahkan mati pagi tadi,, takziah buat saya,, ='(

2 comments:

cik sufieyaa said...

woot..woot.. thanxx sayunk!!!

hunnys~ said...

ur welcome dear~
=D

:: heart wif u ::