cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Monday, March 7, 2011

:: nasihat untuk kamu ::


assalamualaikum~


2,3 menjak neyh, jarang kan na update,, sebab??


1) kebizian dengan assignment yang datang sekaligus
2) banyak sangat citer sampai ta tahu na hapdet yang mane last-last ku biarkan ianya berlalu saja~~~
3) tetibe server internet down =.="
4) bile na hapdet, tader citer + da luper citer yang na tulih,, hehe~



cukup la tu kan,, berbalik kepada tajuk,, agak penting bagi anda kamu awak & kita semua untuk menilai balik diri kita buat masa sekarang,, kenape? sebab kita agak lalai dalam menilai diri kita kalau tade orang yang nilai kita,, pastu, bila orang nilai kita, kita hambat dye dengan separuh hati kita! time bile la plop dye na nilai kite =.="

itu kepada sesiapa yang ta ley terima pandangan orang len,, yang boley terime pulak, redha je~ klo baek, ubah,, klo yang dengar pastu tetibe ayat-ayat tu kuar ikut telingan kiri? sabo je la~


ok lah~ apa yang bagitahu nanti, renung tenung sampai tembus & menung kan lah,,

" apa yang kita buat sekarang akan menjadi kesan kepada masa hadapan "

sebagai contoh, kalau orang zaman dulu kala ta penah terpk na buat mekdi, kepsi, pizzar dan sebagainya, agak-agak pemakanan ai neyh cane? mesti sume manusia sehat sejahtera aman damai kan? kan? tade yang 'sehat-sehat' sangat sampai ta larat na pegi ospital,,


" apa yang kita makan HARI INI akan menjadi darah daging zuriat kita kelak "


this quote special fer men out there,, kenapa bukan women out there? sebab yang menghasilkan sperma sape adik-adik abang-abang kakak-kakak macik-pacik? betol! lelaki~ kaitannya, klo ta de sperma, maka ta terhasillah zuriat,, ye ye ye~ klo tade ovum ta jugak jadik kan?kan? let me clear all the things here,, sebelum tu, saya na mintak maaf kalau-kalau saya terkasar bahasa & pendapat saya ta betul,, kalau silap, sorry,, sila betulkan,,


 most of men out there ta mengamalkan pemakanan yang sehat,, i mean, most of them are smoking,, and some of them are drinking, taking pills and so on,, uppps! ta bermakna perempuan ta buat kan? kan? yes! both are same,, tapi, cube ingat balik Biologi dolu-dolu,, sperma yang akan pegi & melekat pada ovum,, why why & why?! abes tu, klo ovum yang pegi & melekat kat sperma, laki la yang ngandung,, hahahahahahaha!


okey lah,, da mengarut,, =.=" sebenarnye, penurun baka adalah lelaki,, jadi, na ade baka yang baek, sehat, soleh solehah, jaga lah pemakanan tu dari awal,, jangan makan sebarangan sebab mende tu akan jadik darah daging zuriat tu nanti + bergenerasi tau! ta kan na suh generasi anda anda anda tu ta sehat + ta soleh kan? kan? nauzubillah~

i have an article here fer you guys to read,, after reading that article, you don't have the right to blame to women ONLY if there's something happen to your child,, muhasabah diri ok~



"smoking makes you less a man"
- prof. ain lee depp












p/s :  first time buat penulisan berilmiah,, hahahaha!

No comments:

:: heart wif u ::