cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Thursday, March 31, 2011

jom maen! =D


assalamualaikum!


hari agak seronok + kecewa,, kenape? seronok sebab ade 1jam je kelas,, kecewa sebab kene hantar keje on d spot =.=" kene hantar mindmap tokoh-tokoh falsafah =.=" sabor je la,, balik bilik,ape lagi, lepas tension ngan men game,, konon na lepas tension tapi makin tension! harharhar! =D pastu men ngan kamera,, heeeee~ ujan pom men-men jugak,, kejap lebat, kejap benti,, tapelaa~ na buat cane,, katak pom duk berbunyik jugak,, bunyik sebab mintak benti, haha! da lemas da kot katak-katak tu,, =D


oh! malas na tulis dah,, jom tengok gambar ea,, =D scroll down plish~

sakit mata? memang!

semalam makan bubur je,, orang sakit la katakan,, harharhar! =D

credit to manohara,, =D

game yang kononnya na bagi release tension =.="






p/s : tolong cepat sembuh~

4 comments:

Firdaus Khir said...

macam mengantuk jer tngok td..x sihat k?

hunnys~ said...

gusi y ta sehat sebenonye,,
=D
gusi bengkak =.="

na mkn pom ta ley,,
uhuk~

Firdaus Khir said...

ksiannye..
mkan ubat lom?

hunnys~ said...

tade ubat,,
haha!

:: heart wif u ::