cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Monday, March 14, 2011

cuppiessss! =D


assalamualaikum~


setelah lama ta hapdet selepas entry panjang berjela duk ceramah, akhirnya, TERhapdet jugak belog neyh,, haha! itupun sebab adek wani yang suh hapdet,, konon na tau tugasan CHeNTA yerk,, haha! rindu r tu kat chenta,, nanti bukak kelas, kite jumpe plop k,, kite g tempat besh agy!!! =D ta sabar na tunggu 7,8,9 April nanti,, thanx to my beloved friends, SCIENCE 1,, suke suke suke!


ok,, jaoh menyimpang,, =.=" skam neyh duk kat umah,, cuti mid-sem,, seminggu je,, then, after this, I need to go to school for 'PBS' a.k.a Pengalaman Berasaskan Sekolah. seminggu plop duk kat sekolah nanti,, =D i am teacher-to-be!


biler dah duk kat umah, kebosanan menjengah,, ewah! ayat dye,, cannot go! haha~ lalu, saya pom pegi borong sume barang dapur dan makanan untuk bekalan berkabung,, hehehehe~ teringin na buat cupcakes,, ape lagi, abes almari saya selongkar,, haha! hasilnya? sedappppp! =D puji cupcakes sendiri,, tape la ea,, hehe~

















dap dap dap! =D tapi kan, agak manis laaa,, =.=" len kali kne kurangkan gula banyak! bukan kurangkan sikit,, hehe~




p/s : ujan-ujan cepat lapar =D

No comments:

:: heart wif u ::