cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Thursday, March 24, 2011

chekgu chekgi & murid-murid


assalamualaikum & syukur kehadrat Ilahi kerana masih diberi kesempatan untuk bernafas di dunia pinjaman ini,, Alhamdulillah~



akhirnya, SBE a.k.a school based on experience saya pom da selesai,, agak sedih untuk meninggalkan sekolah tu sebab tu pengalaman pertama saya sebagai seorang guru,, tugasan yang kene buat tentang perkembangan kanak-kanak,, =.="


tapi pegi buat keje tu sikit-sikit je,, banyak mengajar + menari + menyanyi + melukis + mewarna,, haha! ai neyh ai last, memang sonok + sedey,, yela, na tinggal sekolah pertama kan~ murid-murid pom besh,, sume kawan-kawan pom cakap ebsh sekolah dorang,, tape tape,, ade rezeki, kite pegi sekolah masing-masing,, =D


macam-macam perkara menarik ai neyh,, biasela kan, hari last~ pagi-pagi, tetiap ai khamis kat sekolah neyh ada bacaan Yaasin,, bagus kan? kan? ramai-ramai kumpul kat dewan pastu baca Yaasin,, Alhamdulillah~


pastu, ai neyh jugak ada pertandingan bola jaring peringkat zon,, maka, saya selaku guru baharu yang cun, kene jadi penjaga masa,, hahahahaahah! besh gak oooo~ kite pom jadik nek excited bila sekolah kite yang lawan,, sekolah neyh jadik tuan rumah,, so, pengurusan pom chekgu-chekgu sekolah neyh la yang handle,, bile sekolah neyh yang lawan, apelagi, tinggal dua orang tercongok kat meja pengurusan,, sorang jaga masa, sorang tolong kira gol,, chekgu yang jaga pengurusan merangkap jurulatih yang kononnya na menyorok bawah meja pengurusan sebab ta nak terover excited, memang da ta ingat dunia,, hahahaha! mau ta pekak telinga duk sebelah dye,, hehehehehe~ biasela kan,, ta kesah pom,, saya pom jadik excited na tolong jerit jugak,, haha!


pastu, hari neyh jugak, kene masuk kelas,, ajar budak taun3,, science ; magnet,, agak seronok la kan walaupun pengurusan kelas maseh lagi fail =.=" tapi okla dari first-first dulu,, =D


bila da tamat, sume na balik, bagi la coklat orang satu,, suka la dorang dapat coklat,, =D na tinggal dorang neyh yang jadik masalah,, klo chekgu pompuan sonang je! salam salam, peluk-peluk, siap! yang duk pegang tangan keliling pinggang duk tanya nombor enset nama fb, fuh! lenguh tangan na tulih,, macam artis sudaaaa~ haha!


masalahnye sam neyh, chekgu laki a.k.a kawan saya,, da kuar kelas da neyh,, siap sume sume da na berangkat turun tangga,, jejak je kaki keluar pintu kelas, sume datang serbu balik! duk peluk pinggang la, men geletek-geletek la, pegang tanagn samapai tade tangan la =.=" diajaknye masuk kelas,, 30minit jugak ler na suh dorang lepas,, =.=" yang ta ley tahan, siap nanges agy,, hehehehe~ apela salah kawan saya ye,, =D dan dan na masuk kete........


"chekgu chekgu, amek la neyh"


dua surat untukmu wahai chekgu hensem,, ahhahahahahahahahaha! budak budak skam memang pandai,, layan jela wahai chekgu,, =D wah! panjang sangat da neyh nampaknye~ stop dulu la ea,, nanti citer len plop,, hehe~



chekgu y rajin bukak mukabuku suka murid yang rajin bukak buku

makmal sains jadik tempat shooting kitorang,, =D






chekgu anis =D




p/s : klo pegi tyme hari guru, mesti besh lagi kan? bertimbun adiah,, haha! =D

No comments:

:: heart wif u ::