Skip to main content

bila otak bergabung dengan perut


assalamualaikum & selamat petang walaupun sekarang da malam,, =D


tajuk yang agak cam cannot go tapi takpe,, saya akan terangkan,, =D bila otak da bergabung dengan perut, maka jadilah petak! eh! cam bentuk je? =.=" whateverrrrrrr~ 


actually, bila otak da set itu dan ini lalu bergabung dengan perut yang sedang lapar, maka :



bahaya tuh,, walaupun esaimen belambak dan rase geram mula muncul, tolong jangan jadikan esaimen sebagai bahan makanan anda,, esaimen ta hantar, tuan terlantar,, haha!


tu bukan kisah untuk malam neyh,, ini kisahnye,, itu hanya selingan ( awal-awal da ade selingan =.=" ) petang tadi, perut telah menghantar isyarat kepada otak bahawa perut lapar,, lapar pulak mende yang bukan-bukan,, lalu, otak pun send impulse kat perut,, tet tet tet! perut, ko sabar je laaa~ cewah! otak men mesej ngan perut,, =D


lalu, tahan je la perut,, cane otak ta send mesej gitu kalo na makan mende yang susah na dapat???


makan angin aje la anda wahai cik Anis,, jaoh kot na pegi Pantai Batu Burok semata-mata na makan mende neyh! naseb baek otak ade,, heeeee~


malamnye pulak! disebabkan ta dapat dah makan petang tadi, perut masih ta putus asa untuk pujuk otak uintuk turut sama terliur,, lalau, sekali lagi mesej dihantar,, 'never say never! lalalala'( pergh! mesej tone ta mo kalah! ) eh! jom makan!




=.="  demand betol,, ta mo makan tomyam kat cafe,, na makan tomyum kat kedai Tempayan,, lalu otak pom balas mesej perut denagn pedas pantas kencang menyentap hatinya,, 'because i loved the way u lie' ( dasatnye mesej tone perut,, haha! )

awak, awak makan la na makan papepun,, TAPI, saya ingin mengingatkan awak bahawa gusi awak ta sehat lagi,, jadi, saya harap awak tengok je la gambar-gambar yang saya send tadi,, buat-buat la kononnya awak sedang menikmati makanan tu,, lagipun, awak na mengunyah pom ta boleh kan? klo awak na makan jugak, saya ta mo tanggu kalo satu hari nanti awak ta ley makan teros,, haha! padan muka awak!
=.=" lalu dibalasnya mesej otak

kalau gusi sakit, mulut ta makan, perut sakit, awak jugak yang ta dapat na berfikir ngan waras sebab tade nutrien,, haha! padan muka awak otak!


lalu, lagu hari raya pun berkumandang~ =.="

Comments

Anonymous said…
I guess you'll want to place a twitter icon to your website. I just marked down this site, although I must make this manually. Just my advice.
hunnys~ said…
i dont have twitter account,,
sorry for the inconvenient~

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…