cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Thursday, March 31, 2011

bila otak bergabung dengan perut


assalamualaikum & selamat petang walaupun sekarang da malam,, =D


tajuk yang agak cam cannot go tapi takpe,, saya akan terangkan,, =D bila otak da bergabung dengan perut, maka jadilah petak! eh! cam bentuk je? =.=" whateverrrrrrr~ 


actually, bila otak da set itu dan ini lalu bergabung dengan perut yang sedang lapar, maka :



bahaya tuh,, walaupun esaimen belambak dan rase geram mula muncul, tolong jangan jadikan esaimen sebagai bahan makanan anda,, esaimen ta hantar, tuan terlantar,, haha!


tu bukan kisah untuk malam neyh,, ini kisahnye,, itu hanya selingan ( awal-awal da ade selingan =.=" ) petang tadi, perut telah menghantar isyarat kepada otak bahawa perut lapar,, lapar pulak mende yang bukan-bukan,, lalu, otak pun send impulse kat perut,, tet tet tet! perut, ko sabar je laaa~ cewah! otak men mesej ngan perut,, =D


lalu, tahan je la perut,, cane otak ta send mesej gitu kalo na makan mende yang susah na dapat???


makan angin aje la anda wahai cik Anis,, jaoh kot na pegi Pantai Batu Burok semata-mata na makan mende neyh! naseb baek otak ade,, heeeee~


malamnye pulak! disebabkan ta dapat dah makan petang tadi, perut masih ta putus asa untuk pujuk otak uintuk turut sama terliur,, lalau, sekali lagi mesej dihantar,, 'never say never! lalalala'( pergh! mesej tone ta mo kalah! ) eh! jom makan!




=.="  demand betol,, ta mo makan tomyam kat cafe,, na makan tomyum kat kedai Tempayan,, lalu otak pom balas mesej perut denagn pedas pantas kencang menyentap hatinya,, 'because i loved the way u lie' ( dasatnye mesej tone perut,, haha! )

awak, awak makan la na makan papepun,, TAPI, saya ingin mengingatkan awak bahawa gusi awak ta sehat lagi,, jadi, saya harap awak tengok je la gambar-gambar yang saya send tadi,, buat-buat la kononnya awak sedang menikmati makanan tu,, lagipun, awak na mengunyah pom ta boleh kan? klo awak na makan jugak, saya ta mo tanggu kalo satu hari nanti awak ta ley makan teros,, haha! padan muka awak!
=.=" lalu dibalasnya mesej otak

kalau gusi sakit, mulut ta makan, perut sakit, awak jugak yang ta dapat na berfikir ngan waras sebab tade nutrien,, haha! padan muka awak otak!


lalu, lagu hari raya pun berkumandang~ =.="

2 comments:

Anonymous said...

I guess you'll want to place a twitter icon to your website. I just marked down this site, although I must make this manually. Just my advice.

hunnys~ said...

i dont have twitter account,,
sorry for the inconvenient~

:: heart wif u ::