cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Thursday, March 31, 2011

bila otak bergabung dengan perut


assalamualaikum & selamat petang walaupun sekarang da malam,, =D


tajuk yang agak cam cannot go tapi takpe,, saya akan terangkan,, =D bila otak da bergabung dengan perut, maka jadilah petak! eh! cam bentuk je? =.=" whateverrrrrrr~ 


actually, bila otak da set itu dan ini lalu bergabung dengan perut yang sedang lapar, maka :



bahaya tuh,, walaupun esaimen belambak dan rase geram mula muncul, tolong jangan jadikan esaimen sebagai bahan makanan anda,, esaimen ta hantar, tuan terlantar,, haha!


tu bukan kisah untuk malam neyh,, ini kisahnye,, itu hanya selingan ( awal-awal da ade selingan =.=" ) petang tadi, perut telah menghantar isyarat kepada otak bahawa perut lapar,, lapar pulak mende yang bukan-bukan,, lalu, otak pun send impulse kat perut,, tet tet tet! perut, ko sabar je laaa~ cewah! otak men mesej ngan perut,, =D


lalu, tahan je la perut,, cane otak ta send mesej gitu kalo na makan mende yang susah na dapat???


makan angin aje la anda wahai cik Anis,, jaoh kot na pegi Pantai Batu Burok semata-mata na makan mende neyh! naseb baek otak ade,, heeeee~


malamnye pulak! disebabkan ta dapat dah makan petang tadi, perut masih ta putus asa untuk pujuk otak uintuk turut sama terliur,, lalau, sekali lagi mesej dihantar,, 'never say never! lalalala'( pergh! mesej tone ta mo kalah! ) eh! jom makan!




=.="  demand betol,, ta mo makan tomyam kat cafe,, na makan tomyum kat kedai Tempayan,, lalu otak pom balas mesej perut denagn pedas pantas kencang menyentap hatinya,, 'because i loved the way u lie' ( dasatnye mesej tone perut,, haha! )

awak, awak makan la na makan papepun,, TAPI, saya ingin mengingatkan awak bahawa gusi awak ta sehat lagi,, jadi, saya harap awak tengok je la gambar-gambar yang saya send tadi,, buat-buat la kononnya awak sedang menikmati makanan tu,, lagipun, awak na mengunyah pom ta boleh kan? klo awak na makan jugak, saya ta mo tanggu kalo satu hari nanti awak ta ley makan teros,, haha! padan muka awak!
=.=" lalu dibalasnya mesej otak

kalau gusi sakit, mulut ta makan, perut sakit, awak jugak yang ta dapat na berfikir ngan waras sebab tade nutrien,, haha! padan muka awak otak!


lalu, lagu hari raya pun berkumandang~ =.="

jom maen! =D


assalamualaikum!


hari agak seronok + kecewa,, kenape? seronok sebab ade 1jam je kelas,, kecewa sebab kene hantar keje on d spot =.=" kene hantar mindmap tokoh-tokoh falsafah =.=" sabor je la,, balik bilik,ape lagi, lepas tension ngan men game,, konon na lepas tension tapi makin tension! harharhar! =D pastu men ngan kamera,, heeeee~ ujan pom men-men jugak,, kejap lebat, kejap benti,, tapelaa~ na buat cane,, katak pom duk berbunyik jugak,, bunyik sebab mintak benti, haha! da lemas da kot katak-katak tu,, =D


oh! malas na tulis dah,, jom tengok gambar ea,, =D scroll down plish~

sakit mata? memang!

semalam makan bubur je,, orang sakit la katakan,, harharhar! =D

credit to manohara,, =D

game yang kononnya na bagi release tension =.="






p/s : tolong cepat sembuh~

Wednesday, March 30, 2011


kaulah bunga, kaulah kunci ~

Tuesday, March 29, 2011

stori storu storo yang korang akan rase 'hek eleh,, tu je? '


assalamualaikum
&
Alhamdulillah kita panjatkan syukur ke hadrat Ilahi
amin~


skam neyh, suhu mencecah 16 darjah celcius kat sini,, sejuk kan? kan? sejuk sejuk pom, tetap kene pegi kelas,, =.=" bukan salji yang turun kat sini, tapi ujan yang mencurah-curah sampai jadik banjir,, jalan pon da nek air, longkang pom da penuh, kolam ikan da jadik luas dan yang paling penting, padang da jadik tasik buatan semulajadi,, fuh! mau ta lebat ujan sampai kan na pegi kelas kene bawak selipar,, bukan untuk men tempuk tampar ye adek adek, untuk mengharung air yang setinggi bangunan 4 tingkat! ( ok fine...tolong percaya )


sebenarnye, tu bukan story untuk di storykan,, haha! hanya introduction yang tade kaitan,, haha! neyh haaaa~ citer sebeno baru na play play,, =D ai sabtu ai tuh, doploh nang a.k.a 26 Mac 2011, hari last duk kat umah,, entah bile la plop na balik,, da la jalan nek air plop =.=" ok back to the story,, saya dengan rajinnye pegi hantor cik zarith pegi stesen bas,, hehehehe~ tu je citernye,, haha! see? hek eleh! =.="


saya tade citer len da na citer,, haha! actually, bukan selalu saya hantar dye,, boley dikatakan, tuh 1st tyme r hantar dye,, haha! sebabnye, bile saya cuti, dye tak & camtu la sokmo sokmo pom,, kalau same-same cuti pun, ta ley na jumpe gak sebab cuti kejap sangat,, susah mau jumpe walaupun dekat =(


pastu, nekad ler hari tuh na pegi jugak hantar dye,, Alhamdulillah~ sempat la jugak jumpe 30 minit dari ta jumpe langsung,,




pastu, malamnye, kul9.30 malam, mula bertolak pegi IPG,, pergh! ta pena-pena pegi IPG kul 9.30 malam,, masalah teknikal,, hehe~ sampai IPG, ta ley masuk bilik plop =.=" sebab pejabat asrama bukak sampai kul 12tengahai je,, hello! like i know! klo saya tau, memang da pesan dah suh hamek,, memang agak hangin la kan tapi na buat cane,, sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tido atas lantai,,


so, tido la saya bersama rumate kesayangan atas lantai,, da la merempat bilik orang, tido atas lantai sejuk,, nasib baek ler tuan bilik ade sleeping bag,, klo tak?? jadik mayat yang kene awet da pagi tuh,, papepom, sedey sedey jugak tapi yang sodapnye, dapat makan donat!!! =D hek eleh! =.="


eh! biar ler~ da lame kot ta makan,, uhuk~ tapi kan, saya kureng r ngan donat dye,, rase cam ade cheese je,, haha! papepun, tetap di hati,, =D


alien da best! =D

skam neyh, duk berdoa agar 2minggu lagi, cuaca akan redha cam biase,, klo tak, cane na pegi pulau?!!!!! >=< so, same-same la berdoa agar cuaca baik,, agypom, skam neyh ujan da benti dah,, dari pagi semalam sampai tengahai ujan ta benti-benti,, ish ish ish~ jadi, tu jela citer buat mase neyh,, taTa~





p/s : cumi disahkan mati pagi tadi,, takziah buat saya,, ='(

Thursday, March 24, 2011

chekgu chekgi & murid-murid


assalamualaikum & syukur kehadrat Ilahi kerana masih diberi kesempatan untuk bernafas di dunia pinjaman ini,, Alhamdulillah~



akhirnya, SBE a.k.a school based on experience saya pom da selesai,, agak sedih untuk meninggalkan sekolah tu sebab tu pengalaman pertama saya sebagai seorang guru,, tugasan yang kene buat tentang perkembangan kanak-kanak,, =.="


tapi pegi buat keje tu sikit-sikit je,, banyak mengajar + menari + menyanyi + melukis + mewarna,, haha! ai neyh ai last, memang sonok + sedey,, yela, na tinggal sekolah pertama kan~ murid-murid pom besh,, sume kawan-kawan pom cakap ebsh sekolah dorang,, tape tape,, ade rezeki, kite pegi sekolah masing-masing,, =D


macam-macam perkara menarik ai neyh,, biasela kan, hari last~ pagi-pagi, tetiap ai khamis kat sekolah neyh ada bacaan Yaasin,, bagus kan? kan? ramai-ramai kumpul kat dewan pastu baca Yaasin,, Alhamdulillah~


pastu, ai neyh jugak ada pertandingan bola jaring peringkat zon,, maka, saya selaku guru baharu yang cun, kene jadi penjaga masa,, hahahahaahah! besh gak oooo~ kite pom jadik nek excited bila sekolah kite yang lawan,, sekolah neyh jadik tuan rumah,, so, pengurusan pom chekgu-chekgu sekolah neyh la yang handle,, bile sekolah neyh yang lawan, apelagi, tinggal dua orang tercongok kat meja pengurusan,, sorang jaga masa, sorang tolong kira gol,, chekgu yang jaga pengurusan merangkap jurulatih yang kononnya na menyorok bawah meja pengurusan sebab ta nak terover excited, memang da ta ingat dunia,, hahahaha! mau ta pekak telinga duk sebelah dye,, hehehehehe~ biasela kan,, ta kesah pom,, saya pom jadik excited na tolong jerit jugak,, haha!


pastu, hari neyh jugak, kene masuk kelas,, ajar budak taun3,, science ; magnet,, agak seronok la kan walaupun pengurusan kelas maseh lagi fail =.=" tapi okla dari first-first dulu,, =D


bila da tamat, sume na balik, bagi la coklat orang satu,, suka la dorang dapat coklat,, =D na tinggal dorang neyh yang jadik masalah,, klo chekgu pompuan sonang je! salam salam, peluk-peluk, siap! yang duk pegang tangan keliling pinggang duk tanya nombor enset nama fb, fuh! lenguh tangan na tulih,, macam artis sudaaaa~ haha!


masalahnye sam neyh, chekgu laki a.k.a kawan saya,, da kuar kelas da neyh,, siap sume sume da na berangkat turun tangga,, jejak je kaki keluar pintu kelas, sume datang serbu balik! duk peluk pinggang la, men geletek-geletek la, pegang tanagn samapai tade tangan la =.=" diajaknye masuk kelas,, 30minit jugak ler na suh dorang lepas,, =.=" yang ta ley tahan, siap nanges agy,, hehehehe~ apela salah kawan saya ye,, =D dan dan na masuk kete........


"chekgu chekgu, amek la neyh"


dua surat untukmu wahai chekgu hensem,, ahhahahahahahahahaha! budak budak skam memang pandai,, layan jela wahai chekgu,, =D wah! panjang sangat da neyh nampaknye~ stop dulu la ea,, nanti citer len plop,, hehe~



chekgu y rajin bukak mukabuku suka murid yang rajin bukak buku

makmal sains jadik tempat shooting kitorang,, =D






chekgu anis =D




p/s : klo pegi tyme hari guru, mesti besh lagi kan? bertimbun adiah,, haha! =D

Wednesday, March 23, 2011

terima kaseh chekgu!


penat~


tu je yang dapat saya cakap bila jadik chekgu kepada budak-budaka a.k.a murid-murid sekolah rendah,, sebab? dorang hyperaktif,, =.="


suruh senyap, dorang bising jugak,, betapa susahnye bile chekgu muda baru chantek cun lawa au au hot mengerlip lip lap lip lap datang sekolah,, hahahahahaha! ditambah pulak chekgu tu bawak kamera sebab terpaksa =.="
diusungnya chekgu tu kamera + handbag ( menci betol bawak handbag! ta bawak kang, cakap kakak jual buku cerita,, bawak pom da macam na jual buku! hahaha~ ) sampai lenguh bahu,, kasut pulak berinci-inci ( mohong eh! ) sampai lenguh kaki chekgu,,


other than that ( cewah! skipping! =D ) ditariknya chekgu, dikejarnye chekgu, dilaungnya nama chekgu dari tingkat tiga =.=" supaya masuk kelas dorang,, sebab? chekgu neyh suh menari menyanyi je kejenye,, pastu dorang boley bising,, hamoi hamoi hamoi! 

bila chekgu tinggikan suara, ta jugak awak awak awak dengar,, ta jugak awak diam,, sampai demam chekgu awak awak awak buat ye,, hahahaha! abes segala cun melecun au au hot panas panas chekgu depan abang-abang a.k.a chekgu praktikal len bila chekgu marah,,
tapi na buat cane, anda awak kamu semua buat chekgu cam anak patung,, dipeluknya chekgu =.=" ngan bisingnya,, kang da garang chekgu kamu buat,, padan muka,, chekgu buat baik, kamu buat 'teramat baik',, =D bila chekgu suh duk kat tempat masing-masing, kamu nyanyi lagu khas untuk chekgu,, 


" duduk tempat masing-masing, makan ketupat dalam besen! "

terima kaseh,, sedap sungguh kau nyanyi sampai bising satu kelas,, bila chekgu buat aktiviti menari chicken dance, hari-hari anda kamu awak tunggu chekgu, tanya chekgu bila na masuk kelas,, =.=" chekgu ganti chekgu asal kamu je sayang~
owh! makin penat chekgu layan kerenah kamu bila chekgu bawak kuar kamera,, makin galak + bising kamu,, mintak chekgu hamek gambor kamu,, hahahahaha! last-last chekgu ta bawak kuar kamera,, keje chekgu pom ta siap,, hahahahaha!


bila chekgu mengajar, chekgu cakap luawwwwww, anda kamu awak ternganga,,awak kata chekgu cakap omputih =.=" bila la pulak chekgu cakap omputih bila mengajar Bahasa Melayu??


 " chekgu, dye kentut tepi saya! "


 chekgu TERpaksa gelak sebab memang lucu,, hahahahahahaha!


seminggu yang menyeronokkkan + memenatkan,, terima kasih untuk pengalaman pertama chekgu di Sekolah Kebangsaan Kamil 3,, ta sangka, penat jugak na ajar kamu anda awak,, papepun, chekgu berterima kaseh kepada awak sebab menjadikan chekgu sebagai chekgu kamu,, =D


hari sukan dalam hujan

sodap air serap!

see?! kan da penat~



chicken dance! =D

angkat pinggul kiri,kita goyang-goyang! =D

p/s : kepada bakal chekgu, bawak je kamera kecik-kecik,, 
        klo boley, kamera henset pom jangan bawak!
     : mula-mula masuk kelas, bagitau yang chekgu garang,,
       jangan last-last,, ta makan saman sudaaaa~ =.="

Saturday, March 19, 2011

oh! bulan


assalamuaikum~


saya kembali lagi! walaupun mood still swinging =.="


esok, 19 MAC 2011, bulan akan berada paling dekat ngan kita setelah bertahun-tahun bulan duk jauh,, saya TERbaca paper Berita Harian ai ahad 20 Februari 2011, dye citer sal bulan yang berda dekat ngan kita a.k.a supermoon! wow! saya sangat-sangat lah excited na tengok! banyak yang kaitkan ngan fenomena seperti tsunami & so on neyh disebabkan oleh supermoon,, wallahullam~





apa yang saya tahu, berdasarkan sains okeyh, bila bulan berada dekat nga kita, pasang surut air laut akn berubah sikit,, sebabnya, berat bulan + graviti tuh blablablablabla a.k.a ta reti na explain,, saya kasik link je ea,, baca la nanti,, na bgi link BH punyer tapi duk godek-godek BH online, tade plop! carik sendirik la ea paper tuh,, haha!








p/s : saya harap saya sempat & ingat untuk tengok betapa besarnya bulan, ESOK~ insyaAllah,,

Friday, March 18, 2011

malam ini ::::


assalamualaikum ; selawat & salam ke atas junjungan Nabi Muhammad S.A.W serta keluarga baginda




malam neyh :
sedang berusaha kuat menyiapkan separuh kerja yang telah dihidangkan oleh lecturer kepada pelajar-pelajarnya

malam neyh :
mood swing tetibe
sayu di hati

malam neyh :
terfikir betapa tak puasnya berada kat umah
* nasib baik ta jenjalan

malam neyh :
terasa bahawa akan turun hujan dari mata

malam neyh :
lagu pun main lagu slow je
* layan jiwa

malam neyh :
malam terakhir tidur kat umah
* sayu gila hati kot

pagi esok :
bakal berangkat
mentari mula menjelma
malam semalam menjadi sejarah~





this is your job. you need to do it. leave your comfort place or you will never learn. think positive. you can do it.

Thursday, March 17, 2011

we are THE BEAUTY!





it gives me


relax
inspiration
happy
fun
strength

=D


for the girls out there, special for you.





YOU ARE BEAUTIFUL




Wednesday, March 16, 2011

yay! dapat twin!

assalamualaikum! selamat petang! =D


saya sangat gembira hari neyh sebab saya dapat twin,, seronok sangat! pasni, saya akan jaga twin baek-baek,, da lame nak twin,, baru sekarang hajat tercapai,, Alhamdulillah~ tapi, nama ta taruk agy,, ta tau na buh name apa,, ada cadangan?? =D


bila dapat je twin, cepat-cepat pegi bersihkan tempat dorang akan duduk nnti,, abes tangan menggelupas kene clorox,, tapi takpe! saya rela demi twin,, =D


owh! lupe pulak na bagitahu,, twin is my fish! hehehehehe~ my goldfish! suka sangat goldfish walaupun harapan dorang na hidop lama ngan saya mungkin tipis,, =.=" rumit oooo na jaga,, i bought two! that's why i called them twin,, nama tade la pulak,, =.=" sabar ea sayang,, nanti mama carik,, cewah! mama! cannot go =.="



 
bulat bulat, kecik kecik! comel sangat!!!!! =D my mum says, " klo kak long boley jaga ikan tu seminggu tanpa ada sekor pom mati, chek beli balang besar yang kak long nak",, ok, i'm trully excited to take care of them but i don't know if they can stand with me or not,, haha!


hari ni baru beli, esok lusa da kene tinggal sebab na pegi sekolah untuk PBS,,
=( mana boley bawak,, hummm~ semoga twin boley bertahan & jangan mati awal-awal,, =D


letak tepi lappy,senang na tengok,, =D





p/s : na buh nama cumi & tumi,, =D

Tuesday, March 15, 2011

mau makan!



dapat kotak neyh, simpan!! =D

pilih pilih!

i choose ALIEN!






p/s : tetibe panas aty sebab bau asap tetengahai buta!!  >=<

Monday, March 14, 2011

:: CHENTA ::


assalamualaikum~


ai selasa yang lepas, 2hari sebelum cuti mid-sem, iaitu pada 8 MAC 2011, hari bersejarah buat saya yang ta bape na bersejarah bagi orang len,, kenape? tade pape pom,, haha! saya pegi jalan-jalan kat bandar je,, hahahahaha! actually, hari bersejarah buat kawan saya, Nini Ivanoic yang telah bertemu hati dengan kekasihnya, Joey,, hai Joey! u're so cute!



this is Joey, Nikon Coolpix l110 =D

gembira sangat Nini dapat Joey,, saya? saya dapat CHENTA! haha! ok la,, ta mau citer panjang dah,, taTa~

nini anis farah


adek wani & her roomate, c

kami maseh happy walaupun da berkepok duet kluar =.="





p/s : gambar nampak pecah-pecah sebab saya resize,, basau sangat sizenye =.="

cuppiessss! =D


assalamualaikum~


setelah lama ta hapdet selepas entry panjang berjela duk ceramah, akhirnya, TERhapdet jugak belog neyh,, haha! itupun sebab adek wani yang suh hapdet,, konon na tau tugasan CHeNTA yerk,, haha! rindu r tu kat chenta,, nanti bukak kelas, kite jumpe plop k,, kite g tempat besh agy!!! =D ta sabar na tunggu 7,8,9 April nanti,, thanx to my beloved friends, SCIENCE 1,, suke suke suke!


ok,, jaoh menyimpang,, =.=" skam neyh duk kat umah,, cuti mid-sem,, seminggu je,, then, after this, I need to go to school for 'PBS' a.k.a Pengalaman Berasaskan Sekolah. seminggu plop duk kat sekolah nanti,, =D i am teacher-to-be!


biler dah duk kat umah, kebosanan menjengah,, ewah! ayat dye,, cannot go! haha~ lalu, saya pom pegi borong sume barang dapur dan makanan untuk bekalan berkabung,, hehehehe~ teringin na buat cupcakes,, ape lagi, abes almari saya selongkar,, haha! hasilnya? sedappppp! =D puji cupcakes sendiri,, tape la ea,, hehe~

















dap dap dap! =D tapi kan, agak manis laaa,, =.=" len kali kne kurangkan gula banyak! bukan kurangkan sikit,, hehe~




p/s : ujan-ujan cepat lapar =D

Monday, March 7, 2011

:: nasihat untuk kamu ::


assalamualaikum~


2,3 menjak neyh, jarang kan na update,, sebab??


1) kebizian dengan assignment yang datang sekaligus
2) banyak sangat citer sampai ta tahu na hapdet yang mane last-last ku biarkan ianya berlalu saja~~~
3) tetibe server internet down =.="
4) bile na hapdet, tader citer + da luper citer yang na tulih,, hehe~



cukup la tu kan,, berbalik kepada tajuk,, agak penting bagi anda kamu awak & kita semua untuk menilai balik diri kita buat masa sekarang,, kenape? sebab kita agak lalai dalam menilai diri kita kalau tade orang yang nilai kita,, pastu, bila orang nilai kita, kita hambat dye dengan separuh hati kita! time bile la plop dye na nilai kite =.="

itu kepada sesiapa yang ta ley terima pandangan orang len,, yang boley terime pulak, redha je~ klo baek, ubah,, klo yang dengar pastu tetibe ayat-ayat tu kuar ikut telingan kiri? sabo je la~


ok lah~ apa yang bagitahu nanti, renung tenung sampai tembus & menung kan lah,,

" apa yang kita buat sekarang akan menjadi kesan kepada masa hadapan "

sebagai contoh, kalau orang zaman dulu kala ta penah terpk na buat mekdi, kepsi, pizzar dan sebagainya, agak-agak pemakanan ai neyh cane? mesti sume manusia sehat sejahtera aman damai kan? kan? tade yang 'sehat-sehat' sangat sampai ta larat na pegi ospital,,


" apa yang kita makan HARI INI akan menjadi darah daging zuriat kita kelak "


this quote special fer men out there,, kenapa bukan women out there? sebab yang menghasilkan sperma sape adik-adik abang-abang kakak-kakak macik-pacik? betol! lelaki~ kaitannya, klo ta de sperma, maka ta terhasillah zuriat,, ye ye ye~ klo tade ovum ta jugak jadik kan?kan? let me clear all the things here,, sebelum tu, saya na mintak maaf kalau-kalau saya terkasar bahasa & pendapat saya ta betul,, kalau silap, sorry,, sila betulkan,,


 most of men out there ta mengamalkan pemakanan yang sehat,, i mean, most of them are smoking,, and some of them are drinking, taking pills and so on,, uppps! ta bermakna perempuan ta buat kan? kan? yes! both are same,, tapi, cube ingat balik Biologi dolu-dolu,, sperma yang akan pegi & melekat pada ovum,, why why & why?! abes tu, klo ovum yang pegi & melekat kat sperma, laki la yang ngandung,, hahahahahahaha!


okey lah,, da mengarut,, =.=" sebenarnye, penurun baka adalah lelaki,, jadi, na ade baka yang baek, sehat, soleh solehah, jaga lah pemakanan tu dari awal,, jangan makan sebarangan sebab mende tu akan jadik darah daging zuriat tu nanti + bergenerasi tau! ta kan na suh generasi anda anda anda tu ta sehat + ta soleh kan? kan? nauzubillah~

i have an article here fer you guys to read,, after reading that article, you don't have the right to blame to women ONLY if there's something happen to your child,, muhasabah diri ok~



"smoking makes you less a man"
- prof. ain lee depp












p/s :  first time buat penulisan berilmiah,, hahahaha!

dye cakap ::

dye cakap saya kecik
dye cakap saya cam budak sekolah menengah tingkatan pat
dye cakap saya gelong
dye cakap saya bongok
dye cakap saya ta ley duk diam
dye cakap saya suka kutuk dye
dye cakap saya ta puas ati ngan dye
dye cakap saya ta matang
dye cakap saya ngek
dye cakap saya mudah kene tipu



papepun dye cakap, saya tetap akan cakap :



SAYA TA KESAH sebab AWAK YANG TA BETOL SEBENANYE!


hahahahahahaha!





p/s : hope we can meet each other again ; here~

Sunday, March 6, 2011

:: everytime we touch ::

I still hear your voice, when you sleep next to me.
I still feel your touch in my dreams.
Forgive me my weakness, but I don't know why
Without you it's hard to survive.

'Cause everytime we touch, I get this feeling.
And everytime we kiss I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.
Need you by my side.
'Cause everytime we touch, I feel this static.
And everytime we kiss, I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat so...
I can't let you go.
Want you in my life.

Your arms are my castle, your heart is my sky.
They wipe away tears that I cry.
The good and the bad times, we've been through them all.
You make me rise when I fall.

'Cause everytime we touch, I get this feeling.
And everytime we kiss I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.
Need you by my side.
'Cause everytime we touch, I feel this static.
And everytime we kiss, I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat so...
I can't let you go.
Want you in my life.

'Cause everytime we touch, I get this feeling.
And everytime we kiss I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.
Need you by my side. 






p/s : this song is damn sweet! my lullaby song~

Saturday, March 5, 2011





our meals :: tonite
thanx to Wany Thursday!




eat as long as you can eat
eat as long as you still have your mouth
eat as long as your mouth can munch
&
thanx to Allah fer da gift




ALHAMDULILLAH~





p/s : assignment TITAS in da process~ =D

:: heart wif u ::