Skip to main content

senyum ta nampak gigi?!


assalamualaikum~


setelah sekian lama menyepi tanpa kata, akhirnya, ya akhirnya!!! satu entry telah dibuat,, tu pun sebab cik abie yang tag untuk contest,, klo ta, tade idea mauk tulis,, plus plus plus! more more more & more activities are coming sooooooon! so, there's no time fer me to sit in front of my lappy & 'perah da otak' & write write write,,


okeyh! kembali ke tajuk asal,, senyum ta nampak gigi~ actually, it is a contest,, ya ya ya,, rajin bebenor masuk contest kan? kan? tapela dari duk sesaje tade idea,, haha! sejujur jujur jujurnya, saya klo senyum memang nampak gigi la sebab saya memang ada gigi lagi,, hahahahahaha! nanti tua, da tade gigi, saya join lagik contest neyh okeyh,, =D


gambo-gambo yang akan dipertaruhkan neyh memang bukan saya sorang je lam gambo tu sebab saya jarang hamek gambo sorang sorang,, kenape???? sebab ramai ngat na menyebok,, hahahahahaha! but, the truth is, ta besh hamek gambo sorang-sorang,, tade kenangan ngan kawan-kawan,, tapela ea penganjur, cik muaz,, =D
( psssttt! saya punyer background same r ngan cik muaz,,
jeng jeng jeng~ =.=" )








erk! asenye da cukup la tu kan,, harap diterime pakai la gambo-gambo tu,, hehe~ oh! adiahnye perfume kan? kan? saya suke perfume!!!!! =D



na tag sape ea?? 

awak
anda
kamu
kalian
&
seseorang,,

=D


p/s : get ready fer rehersal action song tonite,, =.="

Comments

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…