Skip to main content

pabila kelas menjadi HEBOH!


assalamualaikum~


ai sabtu lepas, ada pameran kat TTC a.k.a Terengganu Trade Centre,, name pameran?? maap, saya ta dapat na kesan tapi ada jugak la kaitan ngan kesihatan gitu kan,, so, disebabkan sekarang neyh subjek Biologi duk pung pang pung pang sal makanan + kesihatan, saya dan seluruh ahli kelas dikehendaki la pegi ke pameran tuh,,


pejalanan bermula pada pukul 11 ++ pagi jugak la,, janji na pegi pukul 11,, tapi biasela,, hehehehehe~ kitorang kepenatan setelah 4haghi berhempas pulas berguling terlentang berenang jadik tarjan dan sebagainya kat BIG kem,, :: BINA INSAN GURU :: nanti saya citer len k,, =D


mende pertama yang kami buat bila sampai kat tempat yang dituju adalah MAKAN!!! hahahahahaha~ lapar berceroks da perot masing-masing,, =D maka kami redah serbu menyerbu our favourite place, MC Donalds,,


menangis sebab terharu dapat makan,, haha!

motif?? padan muka wani!

& while walking before entering the TTC, i found this!!!


shomellll!!! =D

kendian, masoklah kami lam TTC tuh,, pusing punyer pusing, tarak papa pom,, =.=" kami p check kesihatan jerk,, check BMI, kandungan eh! kandungan gula dalam darah ler & macam-macam agy,, perasaan ta berapa na hampa teros ilam pabila hati melonjak girang mau pegi JOM HEBOH!!!


pes tyme okeyh JOMHeboh datang sini,, agak excited gak r sebab neyh pes tyme gak pegi kan,, klo kat tempat asal saya, memang kompem JOMHeboh ta kan datang,, haha! so, this is my only chance,, =D




na bawak balik sekor mende neyh na letak lam bilik, boleyh?? =D


bola-bola yang boley nyala,, =D

 sume gambo kat atas tade motip pom,, haha! gambo bola besauuu yang jadik mende untuk perasmian ta hamek ler,, harga dye RM15 sejibik,, chantek,, boley buat kusi untuk duduk,, tapi den ta mampu na beli sobab den ghase mahai,, hehe~


+++++ mende yang paling besh saya na kongsi,, kepada sesape yang suka hamek-hamek gambo, posing-posing macam model, boley la datang ke Terengganu sobab???? INI!


flying with colourful lites



no edit-edit aaaa gambar tuh sebab memang cahaya dye cenggitu,, chantek kan? kan? kan? lawa sangggggggat! & saya sukakannya,, =D



p/s : otak dalam kepala duk pikir sal keje bertimbun, kaki merayau keluar bilik,, =.="

Comments

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…