cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Friday, February 18, 2011

kononnya~


assalamualaikum~


ai neyh, sambil buat report biologi, sambil blogwalking,, hehe~ banyak blogwalking dari nulih report,, haha! uish~ tengok blog orang, sonok! chantek-chantek,,


pastu, ngan tetibe, datang la hangen na kasik belog kite chantek jugak,, font macam-macam syomel-syomel kan,, da kuar awan da lam kepale ghupe belog nanti,,


bukak la tutorial~ akhirnya! akhirnya! 





lupekan je laaaaaa~ =.="




punyer panjang tutorial + tade mase klo stakat na hamek mase jap je sambil buat report + ta reti + complicated + tetibe tenet cakap " anda ade mase 60 minit untuk bukak page neyh,, setiap satu page yang anda bukak 10 minit ye anda boleyh gune,, terime kaseh,, gune dengan cermat ye,, "


terima kaseh bebanyak je la ye,, =.="
bior je la belog hambe jadik lagu ni,,


budak pakai tudung pepel kne prank + bermandi bedak + mandi 2x semalam!




p/s : tolong siapkan report biologi saya boleyh?? =.="

No comments:

:: heart wif u ::