Skip to main content

jom buang LEMAK!


assalamualaikum~


start semalam, aktiviti membuang lemak telah diadakan kat kampus kesayangan saya neyh,, 4haghi dorang buat aktiviti buang lemak neyh! lame kan? kan? bermula semalam sampai 23 Februari 2011,, tertanya-tanya apekah aktiviti buang lemak sampai 4haghi berturut-turut??


AEROBIK!


tetiap taon ade,, =.=" it is a competition between units,, this sem, my unit withdraw from the competition because of BIG camp,, na cakap rugi, entahla~ na cakap ta rugi, entahla~ tapi tapi tapi!!!


nampak tak?!



ta nampak ke adiah dye ape?? first place dapat RM200! mane mau dapat aaaaaaa,, second place RM150, third place dapat RM100,, =D besh kan klo competition ade adiah duet? baru semangat na masok kan? kan? na tengok cane semangatnye dorang?? ape lagi, scroll down!!




neyh unit Pendidikan Khas,,dorang jadik kucing!

my fav unit, math!!! mmg ebat r dorang neyh! =D

close-up cket cane dorang make-up,,

spidey,, =D



neyh unit KPLI BI,,


taon lepas unit Math dapat secong ke third,, aaaa cenggitu r,, lupe~ asenye second,, =D dorang punyer aerobik sangat kemas dan menarik! =D


i bukan murtad unit tau korang-korang,, math & science kan ta dapat dipisah oleh BI,, eh! hehehehe~ good luck ea! =D




p/s : esok ta dapat na pegi tengok da unit len buat aerobik sebab da bertolak pegi BIG camp,, =C

Comments

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…