cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Monday, February 21, 2011

jom buang LEMAK!


assalamualaikum~


start semalam, aktiviti membuang lemak telah diadakan kat kampus kesayangan saya neyh,, 4haghi dorang buat aktiviti buang lemak neyh! lame kan? kan? bermula semalam sampai 23 Februari 2011,, tertanya-tanya apekah aktiviti buang lemak sampai 4haghi berturut-turut??


AEROBIK!


tetiap taon ade,, =.=" it is a competition between units,, this sem, my unit withdraw from the competition because of BIG camp,, na cakap rugi, entahla~ na cakap ta rugi, entahla~ tapi tapi tapi!!!


nampak tak?!



ta nampak ke adiah dye ape?? first place dapat RM200! mane mau dapat aaaaaaa,, second place RM150, third place dapat RM100,, =D besh kan klo competition ade adiah duet? baru semangat na masok kan? kan? na tengok cane semangatnye dorang?? ape lagi, scroll down!!




neyh unit Pendidikan Khas,,dorang jadik kucing!

my fav unit, math!!! mmg ebat r dorang neyh! =D

close-up cket cane dorang make-up,,

spidey,, =D



neyh unit KPLI BI,,


taon lepas unit Math dapat secong ke third,, aaaa cenggitu r,, lupe~ asenye second,, =D dorang punyer aerobik sangat kemas dan menarik! =D


i bukan murtad unit tau korang-korang,, math & science kan ta dapat dipisah oleh BI,, eh! hehehehe~ good luck ea! =D




p/s : esok ta dapat na pegi tengok da unit len buat aerobik sebab da bertolak pegi BIG camp,, =C

No comments:

:: heart wif u ::