Skip to main content

:: wishlist 2011 ::


assalamualaikum! =D


kite kan, baru kan, bangun kan, tido kan,, haha! sebenonye, duk kat uma da skam neyh,, yay! cuti tahun baru cina,, time kaseh ler bebanyak sebab adekan cuti neyh walaupun saya ta terlibat,, haha! bangun-bangun tido, teros teringat tentang wishlist yang terbengkalai neyh,, da na abes bulan da Anis oi! tapi tape~ tahun ta abes agy,, hehe~ jom kite tengok wishlistssssssssss saya,, =D



1 ) up-grade camera,, pheewwit! banyak duit awak kan? kan? =.=" cane pom, na upgrade gak! tahun neyh, mesti ade jugak adiah untuk diri sendirik! jadi, SILA KUMPUL DUIT DARI AWAL~ 

d90 - macam TERover sangat je na upgrade - =.="

d3100 - ok la klo y neyh tapi function dye more to video la plop,,


2 ) kereta itu penting! sighs! =.=" tetiap tahun ade lam wishlist,, bile entah ko na get-out!

tetap menjadi poooojaan atyku! =D


3 ) speaker,, saya na kasik bilik saya hancus! haha!


ego3nity,, mmg melampau giler wishlist!

4 ) mp3,, hurmmm~ yang neyh da lame jugak lam wishlist,, mampu je na sambar klo ade depan mata,, haha~

s700 - entah dapat ke tak,, =.="

eseries,, chantek sangat! =D


giler betol! sume gadgets kan? kan? mau ta abes duit cenggini,, klo dapat RM 1juta pom, belom tentu cukup buat saya,, haha! ok ok~ saya tipu,, saya agk cermat bab-bab duit neyh! punyer la berkobar-kobar na beli,, bile da cukup duit, da sampai kat kedai, boley jerk selamba badak air badak sumbu cancel,, =.=" ta tetap pendirian jugak manusia neyh,,


dalam senarai wishlist kat atas, yang menjadi keutamaan skam neyh, na upgrade kamera,, Ya Allah~ Kau makbulkanlah doa hamba-Mu,, Aminnn~ doakan untuk saya jugak ye,, =D yang len-len, boley je na sambar sambil pejam mata KECUALI kereta,, yang tu, O MY GOD! cannot aaaa na men pejam-pejam mata buat-buat buta pastu sambar kete tu,, tade sape na layan!


ya ya ya~ i noe,, cost sume mende tu giler tahap zirafah sikit punyer mahal,,bahasa apekah?? ignoreeee~ na upgrade camera tu, da beribu,, =.=" tengok ler dulu tapi nak sangat okeyh! ikat perot sampai jadik papan keping la ea,, hahahaha!

Comments

cik kak! kompol duwet! raser berbaloi tgok hasil kiterr kt tgn sendri tuh!@
cik kak! kumpol duwet bebanyak! x pown....easy solution: kawen ngan orang kaye! hohohoho
-n0n0- said…
yeaa.. sy pom nk sume 2.. sy dh ade speaker, mp3, kamera but mcm kamu, nk upgrade canon e0s 550D, kete lom lg, but de motor.. tambah 1 ag.. sy nk iphone @ blackberry.. jom kte same2 dpt kan ape kte mahu.. yeeeaaahhyy..
hunnys~ said…
:: mardiah ::
kawen ngan org kaya?!
hahahaha~

klo kumpul duet tu,boley!
kawen tu y ta brape na on,,
hehe~
hunnys~ said…
:: faez ::

hehe~
beres!
jom kumpul duit bbnyk!
ak lmbt agy kot,,
tp kamera tu, insyaAllah taun neyh,,
peewit!
=D

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…