cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Thursday, January 27, 2011

:: wishlist 2011 ::


assalamualaikum! =D


kite kan, baru kan, bangun kan, tido kan,, haha! sebenonye, duk kat uma da skam neyh,, yay! cuti tahun baru cina,, time kaseh ler bebanyak sebab adekan cuti neyh walaupun saya ta terlibat,, haha! bangun-bangun tido, teros teringat tentang wishlist yang terbengkalai neyh,, da na abes bulan da Anis oi! tapi tape~ tahun ta abes agy,, hehe~ jom kite tengok wishlistssssssssss saya,, =D



1 ) up-grade camera,, pheewwit! banyak duit awak kan? kan? =.=" cane pom, na upgrade gak! tahun neyh, mesti ade jugak adiah untuk diri sendirik! jadi, SILA KUMPUL DUIT DARI AWAL~ 

d90 - macam TERover sangat je na upgrade - =.="

d3100 - ok la klo y neyh tapi function dye more to video la plop,,


2 ) kereta itu penting! sighs! =.=" tetiap tahun ade lam wishlist,, bile entah ko na get-out!

tetap menjadi poooojaan atyku! =D


3 ) speaker,, saya na kasik bilik saya hancus! haha!


ego3nity,, mmg melampau giler wishlist!

4 ) mp3,, hurmmm~ yang neyh da lame jugak lam wishlist,, mampu je na sambar klo ade depan mata,, haha~

s700 - entah dapat ke tak,, =.="

eseries,, chantek sangat! =D


giler betol! sume gadgets kan? kan? mau ta abes duit cenggini,, klo dapat RM 1juta pom, belom tentu cukup buat saya,, haha! ok ok~ saya tipu,, saya agk cermat bab-bab duit neyh! punyer la berkobar-kobar na beli,, bile da cukup duit, da sampai kat kedai, boley jerk selamba badak air badak sumbu cancel,, =.=" ta tetap pendirian jugak manusia neyh,,


dalam senarai wishlist kat atas, yang menjadi keutamaan skam neyh, na upgrade kamera,, Ya Allah~ Kau makbulkanlah doa hamba-Mu,, Aminnn~ doakan untuk saya jugak ye,, =D yang len-len, boley je na sambar sambil pejam mata KECUALI kereta,, yang tu, O MY GOD! cannot aaaa na men pejam-pejam mata buat-buat buta pastu sambar kete tu,, tade sape na layan!


ya ya ya~ i noe,, cost sume mende tu giler tahap zirafah sikit punyer mahal,,bahasa apekah?? ignoreeee~ na upgrade camera tu, da beribu,, =.=" tengok ler dulu tapi nak sangat okeyh! ikat perot sampai jadik papan keping la ea,, hahahaha!

5 comments:

ibnati Idris_Mardiah said...

cik kak! kompol duwet! raser berbaloi tgok hasil kiterr kt tgn sendri tuh!@

ibnati Idris_Mardiah said...

cik kak! kumpol duwet bebanyak! x pown....easy solution: kawen ngan orang kaye! hohohoho

-n0n0- said...

yeaa.. sy pom nk sume 2.. sy dh ade speaker, mp3, kamera but mcm kamu, nk upgrade canon e0s 550D, kete lom lg, but de motor.. tambah 1 ag.. sy nk iphone @ blackberry.. jom kte same2 dpt kan ape kte mahu.. yeeeaaahhyy..

hunnys~ said...

:: mardiah ::
kawen ngan org kaya?!
hahahaha~

klo kumpul duet tu,boley!
kawen tu y ta brape na on,,
hehe~

hunnys~ said...

:: faez ::

hehe~
beres!
jom kumpul duit bbnyk!
ak lmbt agy kot,,
tp kamera tu, insyaAllah taun neyh,,
peewit!
=D

:: heart wif u ::