Skip to main content

why i love shopping place?

tret! tret! tret!
money is coming!
get ready & shopping!
oppsss!
kehendak atau keperluan??
saya pilih keperluan!
=D

kenapa saya suka tempat shopping??

foooooood!

clooooooothes! - ape pandang2?! baju budak2 pom taley hamek ke?? -

& of cos! trolly! saya suka sangat ngan trolly,, haha!




penoh ngan makanan!


thanx giant! i laf u~
=D




p/s : ingat budak-budak je boley masuk lam troli haaaa?!

Comments

Mohd Suffian said…
sebab awak memang budak kecik, tu pasal la bole masuk dalam troli.
agagagaga...
hunnys~ said…
kenape la sume org ckp sy dak kecik,,
haish~
sy da besar la awk,,
da tua da pom,,

hahahahah~
Mohd Suffian said…
macam mana awak cakap pon,
awak tetap lagi muda dari saye,
dan tetap budak kecik bagi saye,
bhahahahaha...
hunnys~ said…
y tu mmg la ta dpt na dnafikan,,
awk tuaaaaaaaaaaaaaaaaaa lg dari sy,,
haha!

tp sy bkn bdk kecik,,
ta layak dh na pnggil dak kecikk,,
hehe~
Mohd Suffian said…
hahahahaha.
hampehhh...
cakap orang tua lakkk,

tapi awak mmg budak kecik!
hunnys~ said…
sigh!
penat gado,,
hehe~
penegasan sekali agy,
saya bukan budak kecik,,
saya da besauuuuuu da,,

=D
cane na gtau agy,,
hunnys~ said…
i mmg comel pun mun,,
haha!
Mohd Suffian said…
budak kecik perasan... -_-!

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…