cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Sunday, January 30, 2011

ur my BFF~



i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D


i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(



 ***********


Friends : call your parents by mr and mrs..
Best Friends : call your parents dad and mom..

Friends : has never seen you cry..
Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..

Friends : never asks for anything to eat or drinks..
Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..

Friends : asks you to write down your phone numbers..
Best Friends : she asks to you for her numbers..

Friends : borrow stuff for a few days then gives it back..
Best Friends : has a closet full of your stuff..

Friends : only knows a few things abaout you..
Best Friends : could write biography on your story..

Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing..
Best Friends : will always go with u together..
 
------------------------------
 
how far you know about your lovely BFF.. answer this :


1. Tempat pertama bertemu dan pada tahun berapakah?
:: Sekolah Kebangsaan Hamzah 2, mase darjah 4 (2000) ::

2. Nama penuh dan tarikh lahir beliau?
:: Nur Zarith Sofea Badir Noon Zaman :: 050990 ::
 [ sebulan sebelum kelahiranku ]=D

3. Anak ke berapa dari berapa adik beradik?
 y neyh agak bermasah cket,, hehe~ 
sowie dear, ta ingat,, =P
:: klo ta silap, anak ke 5 KOT dari 8 ::
correct me if i'm wrong, plisss~

4. Rancangan kegemaran beliau?
:: dye jarang tengok tv,, hehe~ ::

5. Warna dan makanan kegemaran?
:: pink! pink ! pink! same cam saye,, hehe~ ::
:: dye suke mam roti! ::
selalu beli ngan saya kat kedai ROTI DESA,, =D

6. Namakan kekasih hati beliau dan berapa lama hubungan mereka.
 :: of coz la Nik Nurfarhanis! ::
tade owam len dah,, =D
11 tahun!!! =D

7. Lagu kegemaran beliau?
:: dulu selalu layan lagu lame-lame,, pastu westlife! ::
skam da ta tau dah,, =(
  
8. 5 perkara menarik tentang BFF anda?
:: chantek sangat! ::
:: baik hati ::
:: suke senyum ::
:: saya suke kening dye! asli punyer! ::
:: lucu sangat ::
:: bakal misi y shomel ::


9: Kata-kata istemewa untuk beliau :
"A true friend is someone
who thinks that you are a good egg
even though she knows that
you are slightly cracked." Bernard Meltzer. 







khas untuk rith :: 


" maaf sebab banyak org ta tau tentang rith,, ='( i should noe everything 'bout u but something happened in the middle of our friendship,, dun worry! awk tetap kawan saya sampai bila-bila,, da ta mo ingat yang lepas-lepas,, org na balik rith org y dulu,, yang ceria,, yang sentiase ade ngan org,, rith yang selalu banyak cakap,, tiap kali org ingat sal dulu, org mesti nanges,, tiap kali rith tulis tentang org, org mesti nanges,, terharu ooo~ ='( papepom, saya tetap sayang awak sampai bila-bila!!! "





p/s :  sume yang saya tulis kat atas tu, dari memori kepala saya yang da lapuk,,

2 comments:

PendekarPetai said...

aku nak knl ngn BFF ko bleh tak?? hahaha

hunnys~ said...

da agak da,,
haha!
awl2 mse na letak gambo tu,
mmg da rse ade org akn komen cenggitu,,
hahaha!

:: heart wif u ::