Skip to main content

ur my BFF~



i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D


i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(



 ***********


Friends : call your parents by mr and mrs..
Best Friends : call your parents dad and mom..

Friends : has never seen you cry..
Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..

Friends : never asks for anything to eat or drinks..
Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..

Friends : asks you to write down your phone numbers..
Best Friends : she asks to you for her numbers..

Friends : borrow stuff for a few days then gives it back..
Best Friends : has a closet full of your stuff..

Friends : only knows a few things abaout you..
Best Friends : could write biography on your story..

Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing..
Best Friends : will always go with u together..
 
------------------------------
 
how far you know about your lovely BFF.. answer this :


1. Tempat pertama bertemu dan pada tahun berapakah?
:: Sekolah Kebangsaan Hamzah 2, mase darjah 4 (2000) ::

2. Nama penuh dan tarikh lahir beliau?
:: Nur Zarith Sofea Badir Noon Zaman :: 050990 ::
 [ sebulan sebelum kelahiranku ]=D

3. Anak ke berapa dari berapa adik beradik?
 y neyh agak bermasah cket,, hehe~ 
sowie dear, ta ingat,, =P
:: klo ta silap, anak ke 5 KOT dari 8 ::
correct me if i'm wrong, plisss~

4. Rancangan kegemaran beliau?
:: dye jarang tengok tv,, hehe~ ::

5. Warna dan makanan kegemaran?
:: pink! pink ! pink! same cam saye,, hehe~ ::
:: dye suke mam roti! ::
selalu beli ngan saya kat kedai ROTI DESA,, =D

6. Namakan kekasih hati beliau dan berapa lama hubungan mereka.
 :: of coz la Nik Nurfarhanis! ::
tade owam len dah,, =D
11 tahun!!! =D

7. Lagu kegemaran beliau?
:: dulu selalu layan lagu lame-lame,, pastu westlife! ::
skam da ta tau dah,, =(
  
8. 5 perkara menarik tentang BFF anda?
:: chantek sangat! ::
:: baik hati ::
:: suke senyum ::
:: saya suke kening dye! asli punyer! ::
:: lucu sangat ::
:: bakal misi y shomel ::


9: Kata-kata istemewa untuk beliau :
"A true friend is someone
who thinks that you are a good egg
even though she knows that
you are slightly cracked." Bernard Meltzer. 







khas untuk rith :: 


" maaf sebab banyak org ta tau tentang rith,, ='( i should noe everything 'bout u but something happened in the middle of our friendship,, dun worry! awk tetap kawan saya sampai bila-bila,, da ta mo ingat yang lepas-lepas,, org na balik rith org y dulu,, yang ceria,, yang sentiase ade ngan org,, rith yang selalu banyak cakap,, tiap kali org ingat sal dulu, org mesti nanges,, tiap kali rith tulis tentang org, org mesti nanges,, terharu ooo~ ='( papepom, saya tetap sayang awak sampai bila-bila!!! "





p/s :  sume yang saya tulis kat atas tu, dari memori kepala saya yang da lapuk,,

Comments

PendekarPetai said…
aku nak knl ngn BFF ko bleh tak?? hahaha
hunnys~ said…
da agak da,,
haha!
awl2 mse na letak gambo tu,
mmg da rse ade org akn komen cenggitu,,
hahaha!

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…