Skip to main content

residential colleges day :: day TWO ::

waalaikumussalam~
bgs2,, na baca entry bagi salam dulu,, baek betol,, anak sapa la neyh? hehe~


hari kedua bermula awal pagi agy,, perasmian & aerobik perdana,, klo ta silap, aerobik tu kul 8 KOT,, punyer la semangat na aerobik kan, turun-turun da abes daaaa~ haha! turun kul 8.30, mane na sempat,, muahahahaha~ pastu ade sukaneka untuk penghuni wanita + kanak-kanak,, dolu2, men rebut-rebut gula-gula jerk,, skam neyh, bukan setakat gula-gula, ngan duit skalik!!! tabur syiling + gula-gula,, mata duitan punyer budak! *jeles sebenornye~ =.="  petangnya pulop, sukaneka untuk penghuni lelaki,, malam, acara kemuncak, mini konsert,, boley la tahan dari tade lasom kan?kan? =D


sila la tengok gambo-gambo yang ta seberape neyh,, hehe~ malas na citer panjang! so, gambo neyh dari pagi sammmmmpai malam,, scroll la bebaek k,, =D




muka di pagi hari yang segar,, hehehe~



i love this pic damn much! sape y hamek?? saya! haha~

yang ini jugak,, sape yang hamek?? saya jugak!!

n also this,, ta mo riak dah,, alhamdulillah~ =D

neyh miss saya okeyh! =D



haiyah! tolong jangan dekat ngan wani!




photographer pagi itu,, =D



awak sangatlah gedix,, tolong pegi jaoh2!




makan nasi lemak atas jalan raya,, motif?? kasihan~

sukaneka wanita,, -sambut belon air-

gerai kami ade popia pisang tersedap di dunia!! =D

berebut duit! bukan gula-gula,, =.="

mini konsert,,









p/s : harap-harap femula nerves & sciatic nerves + tibia nerve ta rosak,, uhuk~

Comments

hunnys~ said…
olos mun gak eh,,
nop gapo bena neyh?
hahaha~

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…