cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Saturday, January 22, 2011

residential colleges day :: day ONE ::


assalamualaikum


lame ta post entry kan?kan? hehe~ actually, malas na tulis agy sebab :

1) malas
2) busy giler
3) ta sempat
4) na abeskan dulu hari kolej kediaman


cukup la empat kan,,hehe~ disebabkan aktivviti dye yang banyak, jadi saya ringkaskan gune gambar,, haha! banyak gambar, sikit citer,, besh kan? kan? =D oh! sebelum tu, saya bersama Persatuan Seni Silat Cekak bukak gerai,, hikhikhik~ sambil-sambil duk jual tu, kitorang ajak masok silat skali,, =D



jom kite teroskan dengan aktiviti hari pertama! jommmm!!! jangan muntah plop tengok banyak gambo k,, hehe~



daftar utk merentas desa,, 369, lawa gler no gua! haha~

warm-up dulu! =D

prepare to run!


akhirnya, top30! first tyme dalam idop + sejarah!

penat gilossss~ =.="

100+ sangat berguna pada waktu itu,, =D


kak! saya da glemer kan akak! =D


***********************************


sesi pagi da abes da! kite ke jelajah ke sesi petang plop k,, =D


van milo yang datang boley membankrup kan sesape y jual air,,haha!





 ********************


 sesi malam menjelma! =D



gangster IPG,,haha~


makan-makan kat gerai sedap punyer sup!! =D

mum's calling,,
 



okeyh! da selesai da untuk first day,, =D nanti saya sambung untuk day two plop,, papai! =D







p/s : disebabkan terover push body over da limit sangat mase lari,kaki jadik sakit sangat sampai skam! ='(

No comments:

:: heart wif u ::