Skip to main content

residential colleges day :: day ONE ::


assalamualaikum


lame ta post entry kan?kan? hehe~ actually, malas na tulis agy sebab :

1) malas
2) busy giler
3) ta sempat
4) na abeskan dulu hari kolej kediaman


cukup la empat kan,,hehe~ disebabkan aktivviti dye yang banyak, jadi saya ringkaskan gune gambar,, haha! banyak gambar, sikit citer,, besh kan? kan? =D oh! sebelum tu, saya bersama Persatuan Seni Silat Cekak bukak gerai,, hikhikhik~ sambil-sambil duk jual tu, kitorang ajak masok silat skali,, =D



jom kite teroskan dengan aktiviti hari pertama! jommmm!!! jangan muntah plop tengok banyak gambo k,, hehe~



daftar utk merentas desa,, 369, lawa gler no gua! haha~

warm-up dulu! =D

prepare to run!


akhirnya, top30! first tyme dalam idop + sejarah!

penat gilossss~ =.="

100+ sangat berguna pada waktu itu,, =D


kak! saya da glemer kan akak! =D


***********************************


sesi pagi da abes da! kite ke jelajah ke sesi petang plop k,, =D


van milo yang datang boley membankrup kan sesape y jual air,,haha!





 ********************


 sesi malam menjelma! =D



gangster IPG,,haha~


makan-makan kat gerai sedap punyer sup!! =D

mum's calling,,
 



okeyh! da selesai da untuk first day,, =D nanti saya sambung untuk day two plop,, papai! =D







p/s : disebabkan terover push body over da limit sangat mase lari,kaki jadik sakit sangat sampai skam! ='(

Comments

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…